27/4/11

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αδελφοί μου και πάλι ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Επειδή μέσα από την ιστοσελίδα μας, που μου δίνετε η ευκαιρία να επικοινωνώ μαζί σας, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για την συγκλονιστική σας παρουσία σε όλες τις ιερές ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και την άψογη συμπεριφορά όλων σας τόσο μέσα όσο και έξωθεν του Ιερού Ναού.






Κάθε χρόνο διαπιστώνω ότι στο ευλογημένο χωριό μας, οι ενορίτες μας, βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην Εκκλησία και αυτό πρώτα μου δίνει μεγάλο κουράγιο για την συνέχεια και δεύτερον με γεμίζει με ικανοποίηση ότι ο αγώνας που γίνεται φέρνει θετικά - πνευματικά αποτελέσματα.
Μετά την λειτουργία του ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ μας και την δημιουργία τώρα της Τράπεζας αίματος, στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουμε και την μεγάλη προσπάθεια ανέγερσης του Πνευματικού μας Κέντρου, που είναι μια δύσκολη αποστολή αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα, που πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε. Ήδη έχει δρομολογηθεί και η αξιοποίηση του εσωτερικού χώρου του καμπαναριού και έπεται συνέχεια.
Με την βοήθεια του Αγίου Νεκταρίου και την αγάπη όλων σας που εισπράττω πλέον σε καθημερινή βάση, θεωρώ ότι όλα θα πάνε κατ΄ ευχή.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Εκκλ. Επιτρόπους, Χρυσόστομο Μάκκα, Γιώργο Μάκκα, Βαγγέλη Τσιγαρίδα και Σοφία Λάππα, για την σημαντική τους προσφορά όλες αυτές τις άγιες ημέρες, όπως επίσης τον Ψάλτη μας Θανάση Ντάλλα και όσους βοήθησαν στο ψαλτήρι, τα παιδιά του ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ, τον Γιάννη Μάκκα για την διακονία του και όσους συνεισέφεραν επ΄ αγαθώ όλες αυτές τις ημέρες.
Σας παραθέτουμε στην συνέχεια και άλλες φωτογραφίες από τις ιερές ακολουθίες της Μεγ. Εβδομάδας.
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ
Μετ΄ ευχών
π. Ευάγγελος Φεγγούλης - Πρωτοπρεσβύτερος