9/4/11

ΑΦΗΣΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Το νέο αίμα της Κρέντης δίνει δυναμικό παρόν και στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν οι αθλητικές δραστηριότητες του ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ μας Σχολείου. Χθες το απόγευμα στις 4.15 μ.μ. όλα τα παιδιά του ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού και από εκεί μεταφέρθηκαν στο γήπεδο του Κερασοχωρίου, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας και επί της ουσίας η πρώτη συνάντηση των παιδιών του αθλητικού μας Τμήματος.

















Υπό τις οδηγίες του κ. Βαγγέλη Τσιγαρίδα, οι μικροί μας αθλητές διδάχτηκαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και στην συνέχεια επακολούθησε προπόνηση και δίτερμα με τους Βόρειους να επικρατούν των Νοτίων με σκορ 3-2.
Τα παιδιά έδειχναν χαρούμενα από την συμμετοχή τους στην δραστηριότητα αυτή και δήλωσαν ικανοποίηση που τους δίνεται η ευκαιρία μέσα από το ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ Σχολείο να παίζουν αλλά και να αθλούνται ταυτόχρονα.
Την προπόνηση των παιδιών παρακολούθησε και ο εφημέριος του χωριού μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά για την συμμετοχή τους αλλά και για την  εν γένει μέχρι τώρα παρουσία τους στο ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ μας Σχολείο.
Η επόμενη προπόνηση θα γίνει πριν το ΠΑΣΧΑ και μετά την Ανάσταση του Κυρίου μα, η ομάδα μας θα λάβει μέρος σε τουρνουά ποδοσφαίρου αλλά και άλλων αθλημάτων, στο οποίο θα συμμετάσχουν και Σχολεία από την περιοχή αλλά και από το Καρπενήσι. Το νέο αίμα της Κρέντης δίνει δυναμικό παρόν και στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ