27/4/11

Μέσα στο Μάη ξεκινάει ο σχεδιασμός για τη νέα Κρέντη Νέος Πρόεδρος και νέος Προπονητής, οι πρώτες κινήσεις


Ριζικές αλλαγές θα έχουμε όπως όλα δείχνουν στην ομάδα της Κρέντης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, μέσα στον Μάιο, στο Σύλλογο θα εκλεγεί νέο Δ.Σ. συμβούλιο καθότι εκπνέει η προβλεπόμενη από το Καταστατικό θητεία του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου και κε των πραγμάτων και νέος Πρόεδρος.
Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος Κώστας Μάκκας, δεν θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα, όμως θα παραμείνει στον Σύλλογο, προσφέροντας από άλλο πόστο.
Φαβορί για την θέση του Προέδρου, είναι ο Χρυσόστομος Μάκκας, η ψυχή της ομάδας της Κρέντης, ένας άνθρωπος που έχει δώσει μεγάλο αγώνα για το Σωματείο αυτό, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια.
Ο Χρυσόστομος, έχει αποδείξει εμπράκτως ότι πονάει αυτή την ομάδα, και νοιάζεται πολύ για το παρόν και το μέλλον αυτού του Σωματείου και για τους λόγους αυτούς θεωρείται και είναι ο καταλληλότερος για να συνεχίσει από την θέση του Προέδρου, προκειμένου ο Α.Ο. Κρέντης, με προγραμματισμό και σχέδιο να πετύχει τους στόχους του.
Σε όλα αυτά αν προστεθεί και το γεγονός ότι ο Χρυσόστομος Μάκκας, που είναι και καλός γνώστης του τοπικού μας ποδοσφαίρου, είναι μια προσωπικότητα κοινής αποδοχής από τους αθλητές του Σωματείου αλλά και από την τοπική κοινωνία, η παρουσία του στην προεδρία του Συλλόγου, στην παρούσα χρονική στιγμή θεωρείται επιβεβλημένη.
Με την εκλογή του Χρυσόστομου Μάκκα (φωτο δεξιά) ως Προέδρου του Α.Ο. Κρέντης, και την συμμετοχή, σημαντικών προσωπικοτήτων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σίγουρη θα πρέπει να θεωρηθεί και η πρόσληψη στην Τεχνική Ηγεσία της ομάδας, του Δημήτρη Τσιγαρίδα, (φωτο αριστερά) ενός προπονητή που έχει να δώσει πολλά στο ευρυτανικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στην ομάδα της Κρέντης με την οποία έχει «δεθεί» για τα καλά καθότι το τελευταίο διάστημα ήταν αυτός, που από την θέση του ποδοσφαιριστή οδήγησε την Κρέντη σε μια από τις καλύτερες πορείες της στον Β΄ Γύρο του τοπικού μας πρωταθλήματος.
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Δημήτρης Τσιγαρίδας είναι αγαπητός από το σύνολο των ποδοσφαιριστών, ενώ στις πρώτες ερευνητικές συζητήσεις που έγιναν μέχρι τώρα, έχει δείξει ότι τον ενδιαφέρει πολύ να βρεθεί στον πάγκο της Κρέντης τη νέα σεζόν.
Είναι γεγονός ότι η Κρέντη είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της, η οποία όμως δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποια σημαντική επιτυχία την τελευταία διετία.
Με τα νέα πλέον δεδομένα θεωρούμε ότι δημιουργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις, η Κρέντη να κάνει γιατί όχι και την υπέρβαση.
ΠΑΛΜΟΣ ΣΠΟΡ