26/4/11

ΣΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ


Ένας από τους βασικούς στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία θεσμών που προάγουν τον αθλητισμό και τον κάνουν πιο προσιτό σε κάθε δημότη. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου.Κάθε δημότης, από όλες τις Ενότητες του Δήμου Καρπενησίου, μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να δηλώσει συμμετοχή, σε αυτό το νέο θεσμό του Δήμου μας.
Η έναρξη του Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση που θα βρίσκουν στο γραφείο Δημάρχου, στο Δημαρχείο Καρπενησίου ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22370 21015, έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2011.
Σε κάθε ομάδα μπορούν να δηλωθούν έως και 15 άτομα, τα οποία πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την ικανότητά τους να συμμετέχουν και τη φυσική τους κατάσταση. Επίσης, η ομάδα θα πρέπει να διαθέτει όνομα και διακριτικές  εμφανίσεις, στοιχεία τα οποία και θα δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής.
Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 16:00-18:00 και 19:00-21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καρπενησίου.
Να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο Τουρνουά θα συμμετάσχουν και πολλά παιδιά από το χωριό μας, που ξέρουν πολύ καλά τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας. (φωτο).