7/11/15

Διανομή τροφίμων από την Ενορία μας σε οικογένειες που δοκιμάζονται από την παρατεινόμενη οικονομική ύφεση των τελευταίων ετών και στον τόπο μας.

Την διανομή τροφίμων σε κατοίκους της Αρχιερατικής περιφέρειας Αγραίων και όχι μόνο, που έχουν ανάγκη υλικής ενίσχυσης, έχει δρομολογήσει ο Αρχ. Επίτροπος της περιοχής. Μετά από σχετικό αίτημα, ενεκρίθη από την αποστολη, η διανομή τροφίμων σε οικογένειες που δοκιμάζονται από την παρατεινόμενη οικονομική ύφεση των τελευταίων ετών και στον τόπο μας.

Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της Τοπικής Εκκλησίας στους δοκιμαζόμενους από την οικονομική δυσπραγία συνανθρώπους μας και εντάσσεται στο πλαίσιο του εν γένει φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας, που στην προκειμένη περίπτωση οργανώνεται, όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις από τον εφημέριό μας π. Ευάγγελο Φεγγούλη.

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Δήμτσα που ανταποκρίθηκε στο αίτημα για την ενίσχυση των δοκιμαζομένων οικογενειών για αρκετό διάστημα και στο χορηγό της μεταφοράς των τροφίμων της 1ης δόσης από την Αθήνα, εκλεκτό συγχωριανό μας. Ο Άγιος Θεός να έχει ακλά αυτόν και την οικογένειά του εκεί που βρίσκονται.