23/11/15

Προσκυνηματική εκδρομή της Ενορίας μας με κρουαζιερόπλοιο στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα μόνο με 67 ευρώ και πληρωμένα όλα!!!!

Προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει η Ενορία μας, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου 2015, κατά την διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, επίσκεψη με κρουαζιερόπλοιο στην Αίγινα, στον Πόρο και στην Ύδρα, πλούσιο μεσημεριανό φαγητό και ζωντανή μουσική.


Επίσης, περιλαμβάνεται η μεταφορά με πούλμαν από την ενορία προς το λιμάνι του Πειραιά και αντίστροφα, όπως και μεταφορά με πούλμαν από το λιμάνι της Αίγινας προς τον Άγιο Νεκτάριο.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015
Συγκέντρωση – αναχώρηση στις 2 μ.μ. από την πλατεία της Κρέντης
Άφιξη στις 8.00 π.μ. στον Πειραιά και επιβίβαση σε Κρουαζιερόπλοιο. Αναχώρηση από τη ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ στις 08:30 π.μ. για το πρώτο νησί, το νησί των ζωγράφων και το όνειρο των φωτογράφων, η Ύδρα! Ένα απ' τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά. Μοναδική αρχιτεκτονική, πεντακάθαρα νερά, περίφημα κοσμήματα και είδη λαϊκής τέχνης. Τα γαϊδουράκια -τα μόνα μεταφορικά μέσα που επιτρέπονται στο νησί- μας φέρνουν κοντά στη ζωντανή ιστορία της Μεσογείου. Παραμονή στο νησί περίπου 2 ώρες. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το επόμενο νησί στις 12:40 το μεσημέρι.
Το επόμενο νησί στο ταξίδι μας είναι ο καταπράσινος Πόρος! Άφιξη 14:00. Με τα πεύκα, τις λεμονιές, τα στενά δρομάκια και το καμπαναριό του, απ' όπου μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα. Παραμονή στο νησί περίπου 1 ώρα. Επιβίβαση στο πλοίο στις 14:00 και αναχώρηση για το επόμενο νησί.
Τέλος, η Αίγινα, με την πλούσια ιστορία! Άφιξη 15:30. Όμορφο τοπίο με τα περίφημα φυστικόδενδρα, το λιμάνι με τη ψαραγορά και τη πολύχρωμη πλωτή λαχαναγορά, το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας και τους φιλόξενους ανθρώπους της.
Μεταφορά από το λιμάνι στον Άγιο Νεκτάριο με πούλμαν και τακτοποίηση στον Ξενώνα της Μονής. Προσκύνημα – συμμετοχή στον Εσπερινό. Δωρεά διαμονή.
Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015
Από 7-10 π.μ. Θεία Λειτουργία, καφέ και στις 11 π.μ. με πούλμαν στο λιμάνι της Αίγινας. Στις 12 μ. επιβίβαση στο Πλοίο της γραμμής, αναχώρηση για Πειραιά.
Θα ακολουθήσει προσκύνημα στην Ι.Μ. Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη και επιστροφή προς Κρέντη.

ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 67 ΕΥΡΩ !!!!

Περιλαμβάνει:
1.  Τα εισιτήρια του τουριστικού πούλμαν από Κρέντη- Πειραιά και επιστροφή.
2.  Δωρεάν συμμετοχή στην κρουαζιέρα στο αργοσαρωνικό με πλούσιο μεσημεριανό φαγητό και ζωντανή μουσική
3.  Δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν, από το λιμάνι της Αίγινας στον Άγιο Νεκτάριο με επιστροφή.
4.  Δωρεάν διαμονή, διανυκτέρευση στον Ξενώνα της Μονής στην Αίγινα
5.  Πληρωμένα τα ναύλα επιστροφής από Αίγινα, Πειραιά με το πλοίο της Γραμμής

ΤΗΛ. ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΚΟΜΗ 10 ΑΤΟΜΩΝ 6973333018

ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015