18/1/12

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ







Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Κατηχητικού μας Σχολείου στην Κρέντη. Η πολύ όμορφή αλλά και λιτή αυτή εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή των γονέων και από την άψογη διοργάνωσή της.

Ο Εφημέριος του χωριού μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης, στον χαιρετισμό του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο έργο που γίνεται στο Κατηχητικό Σχολείο και στην τεράστια πρόοδο των παιδιών. Ακολούθησε η παρουσίαση της γιορτής από τα παιδιά και οι ομιλίες τους για τον Άγιο Βασίλειο και την βασιλόπιτα. Στη συνέχεια κόπηκε η Βασιλόπιτα και μοιράστηκαν γλυκά σε όλους που ετοίμασαν οι μητέρες των παιδιών.
Η ωραία αυτή γιορτή, έκλεισε με την διανομή των υπέροχων δώρων που έστειλε ειδικά για τα παιδιά του Κατηχητικού ο φίλος του εφημερίου μας κ. Γεώργιος Ιωάννου, γνωστός επιχειρηματίας από την Λάρισα. Τα παιδιά ευτυχισμένα παρέλαβαν από ένα ζευγάρι παπούτσια, από μια ποδοσφαιρική στολή και από μια αθλητική φόρμα, μεγάλης αθλητικής εταιρείας.
Ο π. Ευάγγελος μετέφερε στα παιδιά και στους γονείς τους τις ευχές του κ. Ιωάννου και αυτά ανταπέδωσαν με ένα ζεστό χειροκρότημα, καλώντας τον κ. Ιωάννου να επισκεφτεί το χωριό μας για να του σφίξουν το χέρι και από κοντά.