20/1/12

ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΑΚΚΑ



Με πολύ χαρά δέχτηκαν τα δώρα από την Αμερική τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου. Αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία την περασμένη Κυριακή και το μάθημα που ακολούθησε, ο εφημέριος του χωριού μας,
ανακοίνωσε στα παιδιά ότι ο συγχωριανός μας Θεόφιλος Μάκκας και η οικογένειά του, έστειλαν για το κάθε παιδί από ένα μια οδοντόβουρτσα, μια οδοντόπαστα και οδοντικό νήμα, απαραίτητα για την υγιεινή του στόματος. Από το καλοκαίρι που ήταν στο χωριό ο Θεόφιλος, είχε επισημάνει στην π. Ευάγγελο το θέμα της υγιεινής του στόματος για τα παιδιά μας και γι΄ αυτό φρόντισε με πολύ αγάπη να προβεί στην αποστολή αυτών των πραγμάτων που είναι μάλιστα και μεγάλης πασίγνωστης εταιρείας.
Τα παιδιά δέχτηκαν με ικανοποίηση τα δώρα και φωτογραφήθηκαν στον αύλιο χώρο του Αγίου Νεκταρίου, εκφράζοντας έτσι με αυτό τον τρόπο τις ευχαριστίες τους στον Θεόφιλο, την σύζυγό του, την κόρη του και γενικά σε όλη την οικογένεια, για την αποστολή των δώρων, σε μια εποχή που στην πατρίδα μας αντιμετωπίζουμε τεράστιες δυσκολίες.
Με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε κι εμείς τον αδελφό Θεόφιλο για ότι έκανε και για ότι θα κάνει για τα παιδιά του χωριού μας και όχι μόνο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ