14/2/11

ΟΜΑΔΑΡΑ Η ΚΡΕΝΤΗ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Ανώτερη σε όλους τους τομείς η Κρέντη, δίδαξε ποδόσφαιρο στο Ραπτόπουλο, χωρίς ωστόσο όμως να μπορέσει να πάρει την νίκη από την τοπική Δόξα. Η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο Β΄ Ημίχρονο και ήταν αυτή που έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τον αγώνα.
Βέβαια οι γηπεδούχοι παρά την ισοπαλία παρέμειναν στην 3η θέση και είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους, που είναι η τετράδα, ωστόσο όμως σε ένα ακόμη παιχνίδι στα τελευταία ματς, προβλημάτισαν με την απόδοσή τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Από την άλλη μεριά η Κρέντη μετά από ένα αρκετό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο που ήταν σε άλλο γήπεδο και μάλιστα μετά το γκολ που δέχτηκε από τους γηπεδούχους, αφυπνίστηκε, έπαιξε καλή μπάλα, δημιούργησε ευκαιρίες, έφτασε άνετα στην ισοφάριση και αν οι επιθετικοί της σε 2-3 περιπτώσεις ήταν πιο αποτελεσματικοί, θα επέστρεφε στην Κρέντη έχοντας στο σακούλι της ακόμα και τους τρεις βαθμούς της νίκης, μια νίκη που θα άλλαζε για τα καλά τους περαιτέρω στόχους της ομάδας του Χρήστου Καλαμπάκα.
Η παρουσία του Δημήτρη Τσιγαρίδα στην ομάδα της Κρέντης, είναι γεγονός ότι της έχει δώσει άλλο αέρα. Δεν είναι μόνο τα καθοριστικά γκολ που σημείωσε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στα 2 τελευταία ματς, είναι η δυναμική που περνάει στους συμπαίχτες του και η αγωνιστική πειθαρχία που επιβάλει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στον αγωνιστικό χώρο, στοιχεία σημαντικά που έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας. Βέβαια εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι στον αγώνα της Κυριακής, βασικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έπαιξαν και οι πολύ σωστές κινήσεις από τον πάγκο της Κρέντης με τις αλλαγές που έγιναν.
Την πρώτη καλή φάση του αγώνα δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, όμως το δυνατό σουτ του Κωστόπουλου στο 16΄ απέκρουσε ο Ρεσίτης. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 27΄ με τον Λ. Γούλα να αστοχεί από πολύ κοντά και στην συνέχεια της φάσης να υποπίπτει σε επιθετικό φάουλ. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου, όμως το καλοζυγισμένο σουτ του Καράνταλη απέκρουσε ο Ντάλλας. Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο Κωστόπουλος εκτέλεσε φάουλ, που έφυγε μόλις άουτ από τα δοκάρια του Ρεσίτη. Στο 38΄ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Παππά να σεντράρει στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων, τον Λ. Γούλα, τον κορυφαίο των γηπεδούχων, να παρεμβαίνει χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα, και αυτή να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Ντάλλα, μετά την σύγχυση που επικράτησε στην αμυντική γραμμής της Κρέντης. Στο 42΄ η Δόξα έφτασε κοντά σε ένα 2ο τέρμα, όμως ο κεραυνός που εξαπέλυσε ο Κορέντζελος έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Ντάλλα.
Στην συνέχεια τα ηνία του αγώνα τα πήραν οι φιλοξενούμενοι, που βγήκαν μπροστά χάνοντας δυο μεγάλες ευκαιρίες με κλασικότερη αυτή του Γ. Βούρτσα στο 44΄, που μόνος απέναντι από τον Ρεσίτη έστειλε με πλασέ την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η Κρέντη μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και με τις διορθωτικές κινήσεις του Χρ. Καλαμπάκα, που πέρασε στον αγώνα τους Μπισμπίκη και Ι. Ντάλλα, πίεσε από την αρχή για την ισοφάριση. Αυτή ήλθε στο 60΄ με τον Δημήτρη Τσιγαρίδα να παίρνει το ριμπάουντ από το σουτ του Βούρτσα στο δοκάρι και από κοντά να εκτελεί τον Ρεσίτη ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η ισοφάριση  έδωσε άλλο αέρα στους παίχτες της Κρέντης, που έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, στο 65΄ με τον Γ. Βούρτσα και στο 68΄ με τον Ν. Βούρτσα να σουτάρει απελπιστικά άουτ, μόνος του σε κενό τέρμα!!! Στο 76΄ ο Ντάλλας είπε όχι σε δυνατό σουτ του Τίμπα όπως και στο 85΄.
Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Λ. Γούλας και οι Ανδρεάκης, Τίμπας. Ξεχώρισε από την Κρέντη ο Δημ. Τσιγαρίδας, ενώ πολύ καλοί ήταν οι Περούλας και Μπισμπίκης.
Πολύ καλή η διαιτησία του Κώστα Αναγνώστου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΟΞΑ: ΡΕΣΙΤΗΣ, ΖΗΚΑΣ (ΝΤΖΙΜΑΣ), ΠΑΠΑΝΤΖΙΜΑΣ,  ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ, ΜΥΡΙΣΙΩΤΗΣ, ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ, Λ. ΓΟΥΛΑΣ, ΚΑΡΑΝΤΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΣ, ΤΥΜΠΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ.
ΝΤΑΛΛΑΣ, Ε. ΜΠΥΡΟΣ, Σ. ΜΠΥΡΟΣ, ΠΕΡΟΥΛΑΣ, ΚΟΚΚΟΤΟΣ, ΚΑΣΤΑΝΗΣ (Ι. ΝΤΑΛΛΑΣ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (Ι. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ), Ε. ΜΑΚΚΑΣ, Ν. ΒΟΥΡΤΣΑΣ, Γ. ΒΟΥΡΤΣΑΣ, Δ. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ.