14/2/11

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου έγινε ο εθελοντικός καθαρισμός στο χωριό μας από τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου

Με χαρά και ενδιαφέρον τα παιδάκια του Κατηχητικού μας Σχολείου συμμετείχαν  στον καθαρισμό του πάρκου και των δρόμων του χωριού μας, την περασμένη Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του μαθήματος, υπό την καθοδήγηση του εφημερίου μας, συμμετείχαν στον συμβολικό αλλά και ουσιαστικό καθαρισμό του πάρκου, της πλατείας και των δρόμων, μαζεύοντας σκουπίδια και διάφορα άχρηστα αντικείμενα παίρνοντας και δίνοντας μαθήματα για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.
Τελειώνοντας τον εθελοντικό καθαρισμό του χωριού μας, σε όλα τα παιδιά του Κατηχητικού, ο αγαπητός και σεβαστός σε όλους μας κ. Κώστας Λάππας, πρόσφερε κέρασμα και τοστ, εκφράζοντας έτσι την ικανοποίηση του για την πρωτοβουλία των παιδιών. Τα παιδιά δέχτηκαν με ικανοποίηση το κέρασμα και ευχαρίστησαν για το λόγο αυτό τον κ. Λάππα.
Τέλος το μήνυμα των παιδιών προς όλους τους Κρεντιώτες και όχι μόνο είναι:  
Ας μην πετάμε σκουπίδια στο δρόμο, αλλά στους κάδους. Ας μην τα βγάζουμε από το σπίτι μας την Παρασκευή το μεσημέρι ή το Σάββατο, αλλά όταν πρόκειται να περάσει το απορριμματοφόρο.
Ας μην πετάμε σαπουνόνερα στους δρόμους.
Ας διατηρούμε πάντα καθαρές τους δρόμους, τις αυλές μας, το χώρο της Εκκλησίας μας, του κοιμητηρίου και φυσικά της πλατείας και του Σχολείου μας. Ας προστατεύσουμε το δάσος. Ας φυτέψουμε όσο πιο πολλά δέντρα μπορούμε.