6/2/11

Ευλογημένη και η σημερινή μας μέρα στην Κρέντη. Μετά τη θεία Λειτουργία και το τριετές Μνημόσυνο του αείμνηστου Κώστα Στ. Μάκκα, έγινε το μάθημα στο Κατηχητικό μας Σχολείο

Με την συμμετοχή όλων των παιδιών πραγματοποιήθηκε και σήμερα με την χάρη του Θεού το προγραμματισμένο Κατηχητικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Μνημόσυνου που τελέσαμε εις μνήμην του αείμνηστου συγχωριανού μας Κώστα Μάκκα του Σταύρου, που συμπλήρωσε τρία χρόνια στην αιωνιότητα, ακολούθησε το κεθιερωμένο μάθημα. Σήμερα, το μάθημα με θέμα τους γονείς και τα παιδιά, παρουσίασε με όμορφο και σεμνό τρόπο η Αλεξάνδρα Γεωργίου Μάκκα και ήταν πράγματι εντυπωσιακή. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για το μεγάλο ζήτημα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην ζωή των παιδιών και ακολούθησε κουβέντα για τα άρθρα που θα αναλάβουν να ανεβάζουν στην ιστοσελίδα μας κάθε εβδομάδα τα παιδιά του κατηχητικού μας Σχολείου. Για την επόμενη εβδομάδα ο Χρήστος Κουρκουβής θα γράψει το δικό του άρθρο για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι μαθητές με πολύ ενδιαφέροντα θέματα.
Τελειώνοντας το Κατηχητικό, ο καλός συνεργάτης μας κ. Ευάγγελος Τσιγαρίδας, όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα μοίρασε κρουασάν και πορτοκαλάδες σε όλα τα παιδιά ευχόμενος σε όλους καλή εβδομάδα.  

ΦΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/2/11
Στην Κρέντη σήμερα έχουμε μια υπέροχη ηλιόλουστη μέρα που θυμίζει άνοιξη. Εξάλλου ο Φλέβάρης και αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει.