17/11/11

Ο ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΓΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ π. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΕΓΓΟΥΛΗΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΣΚΕ

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, εξελέγη ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου και εφημέριος του χωριού μας, Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Φεγγούλης.
Είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κληρικός από την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του κορυφαίου αυτού οργάνου του εφημεριακού κλήρου της χώρας μας και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για τον ίδιο τον π. Ευάγγελο Φεγγούλη, όσο και για όλους τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, που πρέπει να σημειωθεί ότι είναι όλοι τους εγγεγραμμένα μέλη στον ΙΣΚΕ, κάτι που δεν συμβαίνει με κληρικούς πολλών Ι. Μητροπόλεων της Ελλαδικής Εκκλησίας.Οι σχετικές αρχαιρεσίες εκλογής νέου Δ.Σ για την τριετία Νοέμβριος 2011 Νοέμβριος 2014, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών στην Αθήνα. Στις αυτές παραβρέθηκαν πολλοί κληρικοί της Εκκλησίας της Ελλάδος, δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή δυναμική στην αγωνιστική προοπτική του Ι.Σ.Κ.Ε., για τα δίκαια και άλυτα προβλήματα πού απασχολούν τον Εφημεριακό Ιερό Κλήρο, αλλά και για την περαιτέρω πορεία του Ιερού Συνδέσμου, που τόσα χρόνια έχει δώσει μεγάλο αγώνα για τον Έλληνα κληρικό.
Δυο μέρες αργότερα το νεοεκλεγέν Δ.Σ στα γραφεία του ΙΣΚΕ στην Σοφοκλέους 4 στην Αθήνα, συγκροτήθηκε σε Σώμα επανεκλέγοντας Πρόεδρο τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Σελλή Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, Αντιπρόεδρο τον Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Κατωπόδη, της


 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με τον Άγιο Θηβών κ.κ. Γεώργιο και τον π. Θ. Χρυσικό, στο πατρικό σπίτι του π. Ευαγγέλου Φεγγούλη στην Επισκοπή, με την πρεσβυτέρα του και τα 5 παιδιά του. 

Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Γενικό Γραμματέα τον Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Χρηστίδη της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Ταμία τον Πρεσβύτερο Μιχαήλ Μετζάκη της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και μέλη τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιος Βαμβακίδη της Ιεράς Μητροπόλεως Ζιχνών και Νευροκοπίου, ο οποίος ορίστηκε και εκπρόσωπος τύπου του Ιερού Συνδέσμου, τον Πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Φεγγούλη της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, τον Πρωτοπρεσβύτερο Χρήστο Χριστοδούλου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιος Κωνσταντίνου της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου και τον Πρωτοπρεσβύτερο Χριστοφόρο Μουτάφη της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας.