15/11/11

ΚΡΕΝΤΗ – ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 1-0 Ψυχάρες για τετράδα


Σπουδαία νίκη, που ισοδυναμεί με την είσοδο της στην τετράδα σημείωσε η Κρέντη, την περασμένη Κυριακή στο Κερασοχώρι, επικρατώντας του Απεραντιακού με 1-0.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν απόλυτα δίκαια στο τρίποντο, καθότι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ ήταν αυτοί που δημιούργησαν και έχασαν τουλάχιστον 3 ακόμη κλασικές ευκαιρίες, για να διευρύνουν την νίκη τους.
Το χρυσό γκολ της νίκης σημείωσε πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, ο Βαγγέλης Μάκκας, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που αποδεικνύεται πραγματικό πολυμηχάνημα στην ομάδα της Κρέντης.

Με αυτό το τρίποντο το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, που δείχνει να έχει άστρο στο πάγκο της Κρέντης, επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις επιτυχίες καθόσον η νίκη αυτή σημειώθηκε επί ενός ισχυρού αντιπάλου, που έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας.  Με την ήττα αυτή των φιλοξενούμενων η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων έφτασε στους 10 βαθμούς (19 η Κρέντη – 9 ο Απεραντιακός), αποτέλεσμα  που δίνει μεγάλο αέρα στην Κρέντη για την συνέχεια. Βέβαια πολλά θα ξεκαθαρίσουν για τους γηπεδούχους στις επόμενες δυο αγωνιστικές που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα πρωτοπόρα Άγραφα και τον αήττητο Αίολο, από τον οποίο μάλιστα γνώρισαν και την μοναδική τους ήττα φέτος στο πρωτάθλημα.
Οι Κυπελλούχοι Ευρυτανίας που κατέβηκαν σε ένα ακόμη παιχνίδι με πολλές απουσίες, προσπάθησαν τουλάχιστον να μην χάσουν το παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφεραν καθότι δέχθηκαν γκολ στο τέλος του παιχνιδιού και έτσι τώρα μπαίνουν σε περιπέτειες για την υπόθεση τετράδας.
Αξιοσημείωτο ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καμία λύση από τον πάγκο, ενώ στο ματς αυτό απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο προπονητής της ομάδας Κώστας Πασσάς με τον Άκη Ανδρεάκη να είναι ο αντικαταστάτης του.
Ακόμη θα θέλαμε να επισημάνουμε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι Ηλιάδης και Κωστής, δυο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, που ήταν και οι κορυφαίοι σε αυτόν τον αγώνα.
Γενικά όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έπεισαν με την απόδοσή τους και αυτό φάνηκε από την πλήρη εικόνα του παιχνιδιού, στη διάρκεια του οποίου δεν δημιούργησαν ούτε μια κλασική ευκαιρία.
Από τους γηπεδούχους, που και αυτοί είχαν απουσίες, μεγάλη μπάλα έπαιξε ο Πολυχρόνης Λιάγκος και πολύ καλά πήγαν οι Λ. Γούλας, Ι. Μπαϊκούσης, Ι. Ντάλλας και Ν. Βούρτσας.
Την επόμενη αγωνιστική η Κρέντη όπως είπαμε αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Άγραφα και ο Απεραντιακός υποδέχεται την Μυρίκη, σε ένα αγώνα το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια για την ομάδα του Κώστα Πασσά.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α’  ΗΜΙΧΡΟΝΟ
19΄Καλοχτυπημένο φάουλ του Κωστή απέκρουσε ο Α. Ντάλλας
21΄ Σέντρα σουτ του Καντούνη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του πορτιέρο της Κρέντης.
22΄Δυνατό σουτ του Β. Μάκκα από το ύψος της περιοχής έφυγε πολύ άουτ
35΄ Μοναδική ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Λ. Γούλα να περνάει ακόμη και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα ξυστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δόση. 
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
52΄ Σουτ του Κ. Μάκκα απέκρουσε ο Δόσης.
54΄Δυνατό σουτ του Καντάνη άουτ
59΄ Κόντρες μέσα στην περιοχή και κόρνερ κερδισμένο για τον Απεραντιακό που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
77΄ Μόνος ο Κ. Μάκκας απέναντι στο τερματοφύλακα του Απεραντιακού, υποπίπτει σε επιθετικό φάουλ.
82΄ Απίθανη ασίστ του Χρυσαφόπουλου στον Γούλα, το πλασέ του οποίου όμως έφυγε άουτ
83΄ Πλασέ του Μπαϊκούση από πλεονεκτική θέση αποκρούσει εντυπωσιακά ο Δόσης.
85΄ Μετά από μπαλιά του Χρυσαφόπουλου στην μικρή περιοχή ο Ε. Μάκκας, που έγινε κάτοχος της μπάλας, με ωραία προσποίηση απέφυγε τους αμυντικούς και με πλασέ χάρισε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Πολύ καλός ο διαιτητής της αναμέτρησης Κ. Τσιορτός και άριστοι οι Βοηθοί του Χρ. Χ/θεοδώρου και Γ. Σκάρλας από τον Σ. Φθιώτιδας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΡΕΝΤΗ: ΑΠ. ΝΤΑΛΛΑΣ, Π.ΛΙΑΓΚΟΣ, ΣΠ. ΜΠΥΡΟΣ, Κ. ΑΡΚΟΥΜΑΝ ΗΣ, Ι. ΝΤΑΛΛΑΣ, Ι. ΜΠΑΪΚΟΥΣΗΣ, Κ. ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ, Ν. ΒΟΥΡΤΣΑΣ(89΄ Ε. ΜΠΥΡΟΣ), Κ. ΜΑΚΚΑΣ, Λ. ΓΟΥΛΑΣ, Ε. ΜΑΚΚΑΣ.
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Β. ΔΟΣΗΣ, ΚΑΜΑΡΕΤΣΟΣ, Δ. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ, Ι. ΗΛΙΑΔΗΣ, Σ. ΣΚΟΤΙΔΑΣ, Ν. ΚΩΣΤΗΣ, Κ. ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ, Κ. ΚΟΥΤΣΟΘΑΝΑΣΗΣ, Μ. ΑΝΤΡΟΝΙΚΟΣ, Δ. ΚΑΝΤΟΥΝΗΣ, Π. ΚΩΤΣΙΑΣ.