6/10/11

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΓΡΑΙΩΝ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Με απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Νικολάου, από 1ης Σεπτεμβρίου 2011, ο εφημέριος του χωριού μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης ορίστηκε Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων. Η θέση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την διοίκηση της τοπικής μας εκκλησίας και ευχόμαστε στον π. Ευάγγελο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα προς Δόξαν Θεού.
Στην συνέχεια σας παρουσιάζουμε ένα μινι βιογραφικό σημείωμα του εφημερίου μας καθώς και φωτογραφίες του π. Ευαγγέλου με προσωπικότητες από τον χώρο της εκκλησίας μας.

                                                           ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ


 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Μ.Ε. ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ. - ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΜΑΣ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ - ΜΑΚΚΑ
 ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑΣ κ.κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ

                                              ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ


 
ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΤΛΑΝΤΑΣ κ.κ. ΑΛΕΞΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ π. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΕΓΓΟΥΛΗ

Γεννήθηκε το 1964 στην Επισκοπή Ευρυτανίας και είναι το δεύτερο τέκνο του Ιωάννη και της Βασιλικής Φεγγούλη.
Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο στον Ψηλόβραχο και αποφοίτησε από την Ιερατική Σχολή Καρπενησίου το έτος 1984. Το 1985 παντρεύτηκε την Μαρία Δημητρακάκη, από την Βελαώρα με την οποία απέκτησε πέντε τέκνα την Βασιλική που είναι καθηγήτρια θεολόγος – δημοσιογράφος, την Χριστίνα  φοιτήτρια στο ΕΜΠ, την Ιωάννα μαθήτρια λυκείου, τον Ιωάννη μαθητή γυμνασίου και την Αθηνά – Παρασκευή που είναι 3 ετών.  Το 1989, δια χειρών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου έλαβε τον πρώτο Βαθμό της Ιεροσύνης και λίγο αργότερα χειροτονήθηκε Πρεσβύτερος καταλαμβάνοντας την Ενοριακή θέση των Αγίων Αποστόλων Ανατ. Φραγκίστας.
Το 2002 αποφοίτησε από την Θεολογική Σχολή Αθηνών (Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας) με βαθμό Λίαν Καλώς και την επομένη χρονιά μετά από κατατακτήριες εξετάσεις εισήχθηκε στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Τμήμα ΦΠΨ (Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά, Ψυχολογία).
Κατά τη διάρκεια της ιερατικής του διακονίας από τον Σεπτό Ποιμενάρχη του έλαβε τα οφίκια του Οικονόμου και του Πρωτοπρεσβυτέρου, ενώ το τελευταίο διάστημα ορίστηκε Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων του σημερινού Δήμου Αγράφων.
Είναι άριστος χειριστής των Η/Υ και γνώστης γραφικών τεχνών σε ειδικά προγράμματα σελιδοποίησης (Quark, Indegine, Corelco)
Αρθρογραφεί σε έντυπα και τοπικές εφημερίδες και είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων ποικίλης ύλης.