14/10/11

ΚΡΕΝΤΗ - ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ 1-0 - Μεγάλη νίκη από μια μεγάλη ομάδα

Σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κ. Μάκκας και μετέτρεψε σε γκολ ο Βαλάντης Γεωργούλας, στο 89΄, κρίθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Κρέντης – Φραγκίστας.
Οι παίχτες της ομάδας μας, καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έχοντας σε καλή μέρα τον παίχτη που κέρδισε την εσχάτη των ποινών και τον εκτελεστή που αποδείχτηκε πραγματικά «ΧΡΥΣΟβαλάντης», πήραν δίκαια το Χρυσό τρίποντο από την νεανική ομάδα του Βασίλη Παπαδήμου φτάνοντας έτσι τους 6 βαθμούς και σκαρφαλώνοντας στην 2η θέση  στο πρωτάθλημα.

Η Κρέντη σε ένα ακόμη παιχνίδι κατέβηκε με πολλές απουσίες καθότι για διαφορετικούς λόγους απουσίασαν οι Δημ. Τσιγαρίδας, Βαγγέλης, Μάκκας, Νίκος Βούρτσας, Βαγγέλης Μπύρος, Σπ. Μάκκας ενώ το ντεπούντο του με την ομάδα έκανε ο Πολ. Λιάγκος που μπήκε αλλαγή στο 67΄ στη θέση του Λ. Γούλα και είχε πολύ καλή απόδοση.
Οι απουσίες αυτές όπως αποδείχτηκε επηρέασαν το συγκρότημα του Γ. Χρυσαφόπουλου που για ένα ακόμη παιχνίδι δεν έπαιξε ικανοποιητικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο όμως, όπως προείπαμε, η νίκη των γηπεδούχων ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και αν οι επιθετικοί της Κρέντης ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια το σκορ σίγουρα θα ήταν διαφορετικό.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, καλά διαβασμένοι και πολύ σωστά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, από τον Βασίλη Παπαδήμο, πάλεψαν στα ίσια το παιχνίδι, δημιούργησαν και 2 καλές ευκαιρίες και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να φύγουν τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η προσπάθεια των πιτσιρικάδων βγαίνει σιγά –σιγά στο αγωνιστικό χώρο και είναι σίγουρο ότι το μέλλον του ανήκει, αρκεί να μην χαλάσει το υπάρχον καλό κλίμα.
Το ματς γενικά ήταν κακό ποιοτικά και καλό ποδόσφαιρο παίχτηκε για λίγο διάστημα.
Διακρίθηκαν από τους γηπεδούχους, ο σκόρερ Γεωργούλας, που έδειξε στοιχεία μεγάλου παίχτη, ο ογκόλιθος Αρκουμάνης ενώ πολλοί καλοί ήταν οι Κ. Μάκκας που κέρδισε το πέναλτι, τρώγοντας αρκετές ψιλές σε όλο τον αγώνα καθώς και οι Μπαϊκούσης και Γ. Βούρτσας.
Πολύ καλή απόδοση είχαν από την Φραγκίστα ο τερματοφύλακας Χρ. Σάλτης και οι Μπισμπίκης, Κατσαδούρος και Περούλας.
Την επόμενη αγωνιστική η Φραγκίστα υποδέχεται την Μυρίκη και η Κρέντη ταξιδεύει στο Ραπτόπουλο.
Καλός ο διαιτητής της αναμέτρησης Γ. Δροσίνης και χωρίς λάθη οι Βοηθοί του Η. Γαλάνης, Ε. Λαθύρης. Οι γηπεδούχοι στο 65΄ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπαϊκούση. 
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
2΄ Σέντρα παράλληλη του Γ. Βούρτσα μπροστά από τα ανυπεράσπιστα καρέ του Σάλτη, πέρασε ανεκμετάλλευτη για τους γηπεδούχους.
18΄Δυνατό σουτ του Ζήκα έφυγε άουτ
44΄ Καρφωτή κεφαλιά του Μπαϊκούση μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σάλτη.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 48΄ Σουτ Κατσαδούρου άουτ
50΄ Καρφωτή κεφαλιά Γούλα λίγο άουτ
59΄Σουτ Γούλα απέκρουσε ο Σάλτης
65΄ Κεφαλιά Μπαϊκούση απέκρουσε ο Σάλτης
83΄ Κεφαλιά Γ. Βούρτσα από πολύ κοντά άουτ
89΄ ΓΚΟΛ, με εύστοχη εκτέλση πέναλτι του Β. Γεωργούλεα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΡΕΝΤΗ: Α. ΝΤΑΛΛΑΣ, Κ ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ, Σ. ΜΠΥΡΟΣ, Κ. ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ, Β. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ, ΑΠ. ΦΟΥΚΑΣ (81΄ Α. ΛΑΠΠΑΣ), Γ. ΒΟΥΡΤΣΑΣ, Ι. ΜΠΑΪΚΟΥΣΗΣ, Κ. ΜΑΚΚΑΣ, Λ. ΓΟΥΛΑΣ (67΄ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ), Α. ΤΣΑΚΝΗΣ(46΄ΧΡ. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ).
ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ: ΧΡ. ΣΑΛΤΗΣ, Π. ΓΕΡΟΝΙΚΟΣ, ΑΧ. ΛΑΘΥΡΗΣ, Γ. ΠΕΡΟΥΛΑΣ, Γ. ΚΑΖΑΚΟΣ, Β. ΚΑΚΑΒΙΤΣΑΣ (61΄ ΑΓΓ. ΣΑΛΤΗΣ), Ι. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ, Κ. ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΟΣ, Τ. ΓΟΥΛΑΣ, Σ. ΖΗΚΑΣ, Π. ΚΑΖΑΚΟΣ (76΄ Δ. ΜΑΚΡΗΣ).