5/10/11

ΚΕΡΑΣΟΒΟ - ΚΡΕΝΤΗ 0-4 Κυριάρχησε σε όλους τους τομείς η ομάδα του χωριού μας

Άλλη μια ακόμη νίκη, την 12η  στις 13, πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του χωριού μας με αντίπαλο το Κεράσοβο. Από τα 13 γειτονικά ντέρμπι, που έχουν διεξαχθεί από το 2005 μεταξύ των δυο ομάδων η Κρέντη έχει βγει νικήτρια τις 12 φορές, ενώ το Κεράσοβο έχει αποσπάσει μόλις 1 ισοπαλία
Το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, ανώτερο σε όλους τους τομείς, επικράτησε σχετικά εύκολα στο τοπικό ντέρμπι με το      επιβλητικό 4-0.                                                                 ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΚΑ
Ο αγώνας άρχισε στις 16:30 της Κυριακή στο γήπεδο Κερασοχωρίου και ήταν για τα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΕ. Το ματς ήταν ήσυχο και με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου.
Το Κεράσοβο του Πάνου Βλάχου δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Προδόθηκε από τα αμυντικά κενά του και τις αρκετές απουσίες. Επιθετικά κατέγραψε μόλις μια αξιόλογη φάση.
Η Κρέντη του Γιώργου Χρυσαφόπουλου επικράτησε με εμφατικό σκορ, χωρίς όμως να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο όμως αν οι επιθετικοί των τυπικά φιλοξενούμενων ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια, το σκορ θα μπορούσε να ήταν και διπλάσιο. 
Εντυπωσιακός ο Κώστας Χρυσαφόπουλος σε ένα ακόμη ματς, όμως την παράσταση σε αυτόν τον αγώνα την έκλεψε ένας άλλος μικρός και αυτός ήταν ο Απ. Φούκας, που άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με την απόδοσή του.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Νεκτάριο Χρυσαφόπουλο, που δείχνει από τα πρώτα παιχνίδια του, ότι το μέλλον στον χώρο αυτό του ανήκει.
Ορθά τα «έψαλε» ο κόουτς της ομάδας μας σε κάποιους παίχτες του, που παρουσίασαν άσχημη εικόνα.
Την επόμενη αγωνιστική η Κρέντη υποδέχεται την Φραγκίστα και το Κεράσοβο  την Μυρίκη.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Σέντρα του Χρυσαφόπουλου από δεξιά, προβολή του Αρκουμάνη Κ. στο δεύτερο δοκάρι κατέληξε στην δεξιά γωνία του Τρίκα (0-1)
15΄: Μπαλιά του Μπαΐκούση στον Βούρτσα Γ., το χαμηλό σουτ του οποίου μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Τρίκας.
18΄: Χτύπημα φάουλ του Γεωργούλα από το κέντρο, τραγικό λάθος του γκολκίπερ Τρίκα και ο Γούλας εύκολα με τακουνάκι διαμόρφωσε το 0-2.
45΄+2΄: Σέντρα-σουτ του Βούρτσα Γ. από αριστερά κατέληξε παράλληλα άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
51΄: Μπαλιά του Γεωργούλα στον Γούλα, ο οποίος σούταρε δυνατά από πλάγια δεξιά άουτ.
59΄: Ο Γούλας εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, αλλά πλάσαρε πάνω από το τέρμα του Τρίκα.
63΄: Μπαλιά του Βλάχου Γ. στον Μπουμπουρή, ο οποίος από θέση αριστερά σούταρε, με τον Ντάλλα να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.
89΄: Ωραίο τρίγωνο Μάκκα Κ.-Βούρτσα Γ.- Μπαΐκούση, σουτ του τελευταίου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τρίκας.
92΄: Ωραία ατομική ενέργεια του Μάκκα Κ. από αριστερά, ο οποίος απόφυγε ακόμη και τον Τρίκα και με πλασέ στο κενό τέρμα πραγματοποίησε το 0-3.
95΄: Κόρνερ Χρυσαφόπουλου από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Μπαΐκούση στην δεξιά γωνία του Κερασοχωρίου (0-4)
Συνθέσεις Ομάδων
Κεράσοβο (Πάνος Βλάχος): Τρίκας Ν., Μούτσελος (71΄ Κοσμάς Χ.), Λάππας Γ., Ζιάκας, Αρκουμάνης Χ., Βλάχος Γ., Λάππας Ι.(Κ-Β), Μπουμπουρής, Φούκας Σ., Βλάχος Π., Σεντής (46΄ Λάππας Ι. (Κ-Ε), 64΄ λ.τρ Φούκας Λ.)
Κρέντη (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Ντάλλας Α., Μπύρος Ε., Μπύρος Σ., Αρκουμάνης Κ., Γεωργούλας, Χρυσαφόπουλος, Μάκκας Κ., Μπαΐκούσης, Βούρτσας Γ. (91΄ Τσάκνης), Γούλας (65΄ Φούκας Α.), Βούρτσας Ν. (8΄ λ.τρ Τσέτσος)
Διαιτητής : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Κωνσταντίνα Μπουμπουρή (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2οςΒοηθός : Ηλίας Γαλάνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας