4/4/16

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ - "ΕΦΥΓΑΝ" Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΤΑΛΛΑ

Στην αιωνιότητα ταξίδεψαν δυο εκλεκτοί συγχωριανοί μας.
Χθες, ξεψύχησε σε Νοσοκομείο της Βοστώνης ο Άγγελος Λάππας, σε ηλικία μόλις 60 ετών, μετά από σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Η απώλεια για την οικογένειά του και τους συγγενείς του είναι τεράστια όπως και για όλους εμάς τους συγχωριανούς του. Έφυγε ξαφνικά από αυτή τη ζωή, ένας πραγματικός λεβέντης, ένας σπάνιος χαρακτήρας, ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Έφυγε τόσο πρόωρα ένας εξαιρετικός σύζυγος,
ένας λατρευτός πατέρας, μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που ήταν πάντα γεμάτος αγάπη και χαμόγελο. Ας είναι αιωνία η μνήμη του. Ο θεός ας αναπαύει την ψυχή του και ας δίνει κουράγιο στους οικογενείς του.

Χθες, σε ηλικία 83 ετών, έφυγε από κοντά μας και η κυρά Σταυρούλα Ντάλλα, σύζυγος του μπάρμπα Νίκου Ντάλλα. Η εκλιπούσα, υπήρξε στη ζωή της μια σπουδαία γυναίκα, μια τέλεια σύζυγος, μητέρα και γιαγιά. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, ήταν  στο κρεβάτι του πόνου, έως της τελευτής της, έχοντας όμως πάντα δίπλα της τον αγαπητό της σύζυγο και φυσικά τα καλά της παιδιά που την φρόντιζαν ως έπρεπε. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα στον Άγιο Νεκτάριο, με την προσευχή όλων να την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα, υπέρ ανάπαυσης της ψυχής της.