23/1/16

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Η ΚΥΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΤΑΛΛΑ

Πλήρης ημερών, "έφυγε" για την άλλη ζωή, η αξιαγάπητη και ευλαβέστατη συγχωριανή μας Αγγελική Ν. Ντάλλα. Η αείμνηστη, χθες το πρωί στις 7, άφησε την τελευταία πνοή της στο σπίτι της στο χωριό όπου έμεινε το τελευταίο διάστημα, στο κρεβάτι του πόνου, έχοντας όμως μέρα - νύχτα κοντά της τα παιδιά της και τις νυφάδες της, που ήταν όλο αυτό το διάστημα φύλακες- άγγελοί της. Πριν 4 μέρες, η πολύ σπουδαία αυτή γερόντισσα του χωριού μας, παρότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει καλά, ζήτησε να κοινωνήσει των αχράντων μυστηρίων, κάτι που έγινε από τον εφημέριο του χωριού μας.

Την ώρα μάλιστα που μπήκε στο δωμάτιό της να την κοινωνήσει, όπως ανέφερε στην εξόδιο ακολουθία ο π. Ευάγγελος, η ευλογημένη γιαγιά έκανε τον Σταυρό της και ενώ είχε μέρες να ομιλήσει, εκείνη τη στιγμή, είπε: "ήλθες παπά μου, σ΄ ευχαριστώ". "Κοινώνησε με πολλή ευλάβεια και έτσι έτοιμη ταξίδεψε στην αιωνιότητα, αφήνοντας πίσω της σπουδαία παρακαταθήκη τα ευλογημένα παιδιά και τα εγγόνια της.
Να ευχηθούμε καλόν παράδεισο στην εκλεκτή 95χρονη αδελφή μας και κάθε καλό σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Ας έχουν πάντα την ευχή της, καθότι η κυρά Αγγελική είχε για όλους ένα καλό λόγο, μια ευχή αγάπης. ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ