28/12/15

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΩΝ

Με ξεχωριστή επιτυχία διοργανώθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, η αφιερωμένη στα παιδιά και τους νέους από τον δραστήριο Σύλλογο Κερασοβιτών «ΤΟ ΚΑΡΑΟΥΛΙ», με την υποστήριξη του Δήμου Αγράφων.











Η ωραία αυτή γιορτή, που έλαβε χώρα στην πλατεία ΒΕΛΗ στο Κερασοχώρι, χαρακτηρίστηκε από την άψογη οργάνωση εκ μέρους του Συλλόγου και από την μεγάλη συμμετοχή των νέων της περιοχής.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καλωσόρισμα από τον Σύλλογο και συνεχίστηκε με την χορωδία του Κατηχητικού μας Σχολείου, που έψαλε με την συμπαράσταση του σπουδαστή Βυζαντινής Μουσικής Γιάννη Φεγγούλη, τα Κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας.

Τίμησαν με την παρουσία τους το ωραίο αυτό γιορτάσι, η Αντιδήμαρχος Αγράφων Βάσω Φεγγούλη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Τρίκκας, Απόστολος Μάκκας, η Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κ. Κανακάκη, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων και εφημέριος του χωριού μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης, που συντόνισε τα παιδιά της χορωδίας, γονείς και άλλα παιδιά που κατέκλεισαν την ηλιόλουστη πλατεία του Κερασοχωρίου, σε μια πανέμορφη μέρα που σε τίποτε δεν θύμιζε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα.