14/12/15

Γενική Συνέλευση στον Σύλλογο του χωριού μας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΠΑΡΝΟΝ, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κρεντιωτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Αθανάσιος».
Σύμφωνα με το επίσημο Δ.Τ. του Συλλόγου, στην  συνέλευση παρέστησαν 41 από τα 83 εγγεγραμμένα μέλη, με φυσική παρουσία ή μέσω εξουσιοδότησης. Εφόσον υπήρξε απαρτία σύμφωνα με το καταστατικό και τον νόμο, η Γενική Συνέλευση άρχισε τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη σε απολογισμό πεπραγμένων για την μέχρι τώρα θητεία του και σε οικονομικό απολογισμό, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.
Επιπλέον ενημέρωσε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του έτους 2016, ήτοι την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την πραγματοποίηση ευχαριστήριας τελετής προς τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου και την ετήσια χοροεσπερίδα, εντός των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, αντίστοιχα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινώσει σύντομα .
Τέλος, παρουσιάστηκαν και διατέθηκαν τα αναμνηστικά που ετοιμάστηκαν για την νέα χρονιά και την καλή αρχή αυτής της προσπάθειας επανασύνδεσης των μελών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του που τίμησαν την Συνέλευση με την παρουσία τους.
Αξίζουν πολλά μπράβο στους συγχωριανούς μας, που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογό μας και φυσικά για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. προς όφελος της Κρέντης και των όπου γης Κρεντιωτών.

Καλή και δημιουργική συνέχεια.