21/11/12

Έναρξη μαθημάτων του Κατηχητικού μας σχολείουΜε την χάρη του Θεού ξεκίνησαν και φέτος τα μαθήματα του Κατηχητικού σχολείου Κρέντης από τον εφημέριο της Ενορία μας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, και θα τα παρακολουθούν μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου.
Εκτός από  την διδασκαλία της ιεράς κατήχησης, στο Κατηχητικό σχολείο οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες αθλοπαιδιές, να συμμετέχουν σε σημαντικές δραστηριότητες και να πραγματοποιούν μικρές εκδρομές.

Στην ενορία μας, η έναρξη του Κατηχητικού Σχολείου, γίνεται κάθε χρόνο αρχές Νοεμβρίου και έτσι έγινε και την περασμένη Κυριακή, όπου στην πρώτη σύναξη έδωσαν το παρόν 25 παιδιά. Ο εφημέριος καλωσόρισε τα παιδιά, ευχόμενος σε όλα καλή κατηχητική χρονιά, ζητώντας ταυτόχρονα από αυτά να είναι όλοι τους επιμελείς μαθητές και να έχουν άψογη συμπεριφορά τόσο στα σχολεία τους, όσο στο σπίτι και στην εν γένει παρουσία τους στο χωριό.