26/8/12

ΘΕΟΔΩΡΑ: Η ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΡΕΝΤΗΣ


Θεοδώρα ονόμασε την νεοφώτιστη κόρη του Γιάννη και της Μαρίας Λάππα, ο νουνός της Χρήστος Κοσμάς. Το μυστήριο που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, τέλεσε ο εφημέριος του χωριού μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο οποίος στο τέλος ευχήθηκε υγεία και προκοπή στην πανέμορφη νεοφώτιστη βασίλισσα της Κρέντης και στους γονείς της να την χαρούν νυφούλα και όπως αυτοί επιθυμούν.




Κατά την διάρκεια του μυστηρίου έλαμπαν από χαρά οι λεβέντες γονείς της μικρής μας Θεοδώρας, ο Γιάννης και η Μαρία, ενώ με καμάρι αλλά και πολύ συγκίνηση, παρακολούθησαν το μυστήριο συμπροσευχόμενοι, οι παππούδες, Λάμπρος και Σταύρος και οι γιαγιάδες Θεοδώρα και Μαρία.   
Μετά το μυστήριο στο αύλιο χώρο του Αγίου Νεκταρίου, οι οικογενείς παρέθεσαν τράπεζα ευλογίας σε όλους και μετέπειτα ακολούθησε γλέντι λεβέντικο που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Να ευχηθούμε στους γονείς κάθε ευτυχία για την νεοφώτιστη και είθε ο πανάγαθος Θεός να τους χαρίσει και άλλα τέκνα έτσι ώστε να δημιουργήσουν, μια ευλογημένη οικογένεια.
Να μας ζήσεις ΘΕΟΔΩΡΑ, να σε χαιρόμαστε.