30/5/12

Σημαντικές δραστηριότητες από τον νεοσύστατο Σύλλογο Νέων Κρέντης

Tα πρώτα του βήματα έκανε ο νέος Σύλλογος του χωριού μας που φέρει την επωνυμία Σύλλογος Νέων Κρέντης. Ένα από τα πιο «ζωντανά» χωριά της Ευρυτανίας, έκανε αισθητή την ύπαρξή του κι αυτή τη φορά με το πιο «δυνατό χαρτί του», τους νέους του. Οι νέοι της Κρέντης, οι οποίοι δεν είναι λίγοι και αξίζουν πολλά μπράβο, γιατί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε επέλεξαν να παραμείνουν στον τόπο τους, μέσα από τον Σύλλογο που δημιούργησαν παρουσιάζουν ξεχωριστές και όμορφες δραστηριότητες τόσο για να καλυτερεύσουν την καθημερινότητά τους όσο και ομορφύνουν ακόμη περισσότερο το ωραίο χωριό μας.
Μέσα στο λίγο καιρό που λειτουργεί ο Σύλλογος πήρε πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες όπως η άψογη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που έγιναν στο χωριό μας και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, η ανακαίνιση της αίθουσας του παλιού δημοτικού σχολείου, που χρησιμοποιείται για διάφορες εκδηλώσεις. Μέσα στις σπουδαίες δράσεις του, καταχωρείται και η κίνηση του Συλλόγου, όπου με πρωτοβουλία της δυναμικής Προέδρου Σταυρούλας Μάκκα, κόρης του Κώστας Μάκκα, την προηγούμενη Κυριακή 13 Μαΐου 2012, τα μέλη του Δ.Σ με τα μικρά παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου, καθάρισαν τα δύο πάρκα του χωριού και προχώρησαν σε δεντροφύτευση και λουλουδοφύτευση, δείχνοντας έτσι εμπράκτως και την ευαισθησία τους για το περιβάλλον,
Να συγχαρούμε τα μέλη του Συλλόγου γι’ αυτή τους την προσπάθεια και να ευχηθούμε το παράδειγμά τους να το μιμηθούν και παιδιά άλλων χωριών, διότι το μέλλον μας βρίσκεται στα χέρια τους.
Το Δ.Σ Συλλόγου Νέων Κρέντης αποτελείται από τους εξής:
Πρόεδρος: Σταυρούλα Μάκκα (φωτο)
Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Λεπενιώτης
Γραμματέας: Κων/νος Μάκκας
Ταμίας: Αθανασία Μάκκα
Τα μέλη:
Βούρτσας Νικόλαος
Βούρτσας Γιώργος
Κουτσούμπας Παναγιώτης
Μάκκα Αλεξάνδρα
Ντάλλας Αθανάσιος
Ντάλλας  Σωτήριος



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ