21/12/11

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτ. Ευρυτανίας Επανεξελέγη Πρόεδρος ο Δημήτρης Γεωργαλής - Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Μάκκας από το χωριό μας.

Κατά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα μετά από σύγκληση της Γ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας την 27-11-2011 για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής διετούς θητείας, και το διορισμό του ΝΤΑΣΙΩΤΗ ΘΩΜΑ, Ταχυδρομικού Υπαλλήλου του Ταχυδρομικού Γραφείου Γρανίτσας Ευρυτανίας ως Ταμία του Δ.Σ. και του ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, Συνταξιούχου Δασκάλου ως Προέδρου της Ελεγκτικής Επιτροπής συγκροτηθήκαμε σε σώμα την 12-12-2011 και εξελέγησαν για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή κατά αξίωμα οι κάτωθι:
   
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΦΩΤΟ)

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΣΑΛΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ: ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΝΤΑΛΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
   
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΛΑΠΑΝΙΔΗΣ ΒΙΣΣΑΡΙΩΝ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.
Το νεοκλεγέν Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους κυνηγούς μέλη του Συλλόγου μας που προσήλθαν στη Γεν. Συνέλευση και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.  Στις αρχαιρεσίες αυτές ψήφισαν συνολικά 162 (!!!) μέλη του Συλλόγου μας.  Ο αριθμός αυτός είναι τεράστιος τόσο αναλογικά με τον αριθμό των μελών μας όσο και σε απόλυτο αριθμό αφού τέτοια προσέλευση δεν παρατηρείται ούτε σε Συλλόγους που έχουν χιλιάδες μέλη.  Η αυθόρμητη προσέλευσή σας και το δυναμικό παρών σας αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά, το όραμα και οι πράξεις είναι σημαντικότερα από αλλότριες πρακτικές και ατυχείς προσπάθειες συκοφάντησης του τρόπου λειτουργίας αυτού του Συλλόγου από κάποιους που αρέσκονται μόνο στην συγγραφή επιστολών και επιλέγουν τον δρόμο της άρνησης προκειμένου να κρύψουν την δική τους ανεπάρκειά.  Είναι τέλος η προσέλευση αυτή και η ενεργή συμμετοχή σας στα καταστατικά όργανα του Συλλόγου, δείγμα της επιβράβευσης των προσπαθειών που κατέβαλε τόσο το προηγούμενο Δ.Σ. αλλά και γενικότερα οι Διοικήσεις του Συλλόγου από της ιδρύσεώς του το 1999. 
Σε αυτήν μας την πορεία προσπαθήσαμε και εργαστήκαμε αγόγγυστα προκειμένου να αναδείξουμε τον Σύλλογό μας ως τον κύριο εκφραστή των προσπαθειών μας για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας.  Εργαστήκαμε σκληρά για την ενημέρωση των κυνηγών αναφορικά με τια δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, την πάταξη της λαθροθηρίας, την ενημέρωση των μαθητών και των κυνηγών με ημερίδες, το άνοιγμα μονοπατιών, την δημιουργία βρυσών που ομορφαίνουν τα χωρία μας και ξεκουράζουν τους κυνηγούς και τους κατοίκους των Αγράφων, τη δημιουργία πινακίδων επισήμανσης, την καταβολή ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Ελληνικής Βουλής για τη μείωση του χρέους, την απελευθέρωση θηρεύσιμών ειδών και πολλές άλλες ενέργειες.  Όλα αυτά έγιναν γιατί ο Σύλλογος παρέμεινε εργαλείο στα χέρια των μελών του και στην υπηρεσία της κοινωνίας και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για κομματικούς ή άλλους λόγους.  Ο δρόμος που έχουμε επιλέξει είναι ο δρόμος της προόδου και της εξέλιξης και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Δυτικής Ευρυτανίας συνεχίζει το έργο του μπορώντας πλέον να μιλά υπερήφανα για το παρελθόν του και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του.
Γνωρίζετε όλοι εσείς, τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Δυτικής Ευρυτανίας, ότι όλα όσα έχει επιτύχει αυτός ο Σύλλογος είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και θα πρέπει να είστε υπερήφανοι κάθε φορά που βλέπετε τον Θηροφύλακα του Συλλόγου, που ξεκουράζεστε στις βρύσες στη Φραγκίστα και στα Λεπιανά, που διαβαίνετε τα μονοπάτια που καθαρίσαμε και γενικά βλέπετε οτιδήποτε φέρει το όνομα του Κυνηγετικού Συλλόγου, αφού όλα αυτά έγιναν ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ μέσω των τελών των κυνηγετικών αδειών και να θυμάστε ότι με την έμπρακτη στήριξή σας έχετε κάνει πράξη τη ρήση ότι όλοι μαζί μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τη διαφορά.
Θα θέλαμε επίσης με την επιστολή αυτή να ευχαριστήσουμε το Δασαρχείο Καρπενησίου και ιδιαίτερα τη Δασοπόνο Χατζηγιάννη Δήμητρα, που για την εξυπηρέτηση των μελών μας στην έκδοση των αδειών θήρας έτους 2011-2012, ερχόταν μία ή και δύο φορές την εβδομάδα από το Καρπενήσι στη Γρανίτσα, αγόγγυστα και με σπάνια υπηρεσιακή συνείδηση αλλά και διάθεση επίλυσης και όχι δημιουργίας προβλημάτων, συνεργαζόμενη άψογα με το προηγούμενο Δ.Σ. του Συλλόγου και τον Πρόεδρο αυτού και επιθυμούμε να της εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και τις ευχαριστίες του συνόλου των μελών μας και να συγχαρούμε τον Δασάρχη για την ποιότητα της συγκεκριμένης υπαλλήλου και του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών του Δασαρχείου προς το Σύλλογο μας.     
Τέλος, ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας, σε όλους του συναδέλφους κυνηγούς και σε όλους τους Ευρυτάνες και τις οικογένειές τους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Με τιμή,

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                                                             
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         
ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΛΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ