21/12/11

ΚΡΕΝΤΗ - ΚΕΡΑΣΟΒΟ 2-0 Άνετο τρίποντο με σβηστές μηχανές - Ντεπούντο για τον μικρό Θνάση Ντάλλα

Εύκολο απόγευμα πέρασε την προπερασμένη Κυριακή η Κρέντη επικρατώντας του Κερασόβου με το φτωχό 2-0. Το συγκρότημα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα γκολ αν οι επιθετικοί του ήταν πιο εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια. Ωστόσο όμως οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση και σε ένα σχετικά εύκολο ματς γι΄ αυτούς, παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου. Η Κρέντη με την νίκη της αυτή ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας έτσι στους 23 βαθμούς.
Το Κεράσοβο, προσπάθησε για το καλύτερο, πάλεψε τον αγώνα, χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει κάτι καλό και από αυτή την συνάντηση. Να σημειώσουμε εδώ ότι στις 15 μέχρι τώρα συναντήσεις των δυο ομάδων, η Κρέντη καταγράφει 14 νίκες ενώ ένα μόνο ματς έληξε ισόπαλο. 

Η προσπάθεια που γίνεται φέτος στο Κεράσοβο αδικεί κατάφορα την ιστορική ομάδα με βάση την βαθμολογική της θέση. Ο Π. Βλάχος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει περάσει μια άλλη φιλοσοφία στους συμπαίχτες του, αυτή της συνεχούς προσπάθειας και της συμμετοχής νέων παιδιών στην ενδεκάδα. Είναι γεγονός ότι σε 2-3 τουλάχιστον παιχνίδια το Κεράσοβο θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω, που όμως δεν πήρε κυρίως λόγω της απειρίας των ποδοσφαιριστών του, ενώ και ο παράγων τύχη για φέτος απουσίασε ολοτελώς από την ομάδα του Κερασόβου.
Στο παιχνίδι όλα τελείωσαν στο 34΄με την υπέροχη λόμπα του Λάμπρου Γούλα, που σε εκείνο το σημείο έκανε το 2-0 για την ο μάδα του. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με κυρίαρχα όμως στοιχεία, την χαλαρότητα από την πλευρά των γηπεδούχων και κυρίως την απίστευτη αστοχία τους. Από την ομάδα της Κρέντης χάθηκαν τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες, ενώ σε μια ωραία του προσπάθεια ο Γούλας είδε το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε να σταματάει στη ρίζα του δοκαριού του πολύ καλού Τρίκκα.
Σπουδαία μπάλα από τον απροσπέλαστο στην άμυνα Γιάννη Ντάλλα για τους γηπεδούχους καλοί οι Γούλας, Μπαϊκούσης ενώ καλά στοιχεία έδειξε ο πιτσιρικάς Θανάσης Ντάλλας που έπαιξε για πρώτη φορά στην βασική ομάδα του χωριού μας.
Κορυφαίος των φιλοξενούμενων σε ένα ακόμη ματς ο Γιάννης Λάππας, ενώ διακρίθηκαν και οι Γ. Λάππας και Γρ. Βλάχος ως δεξιός μπακ.
Την ερχόμενη αγωνιστική η Κρέντη αγωνίζεται εκτός έδρας με την Φραγκίστα και το Κερασόβο επίσης εκτός έδρας με την Μυρίκη.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
8΄: Χτύπημα φάουλ του Βούρτσα Γ. από πλάγια δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Μπαϊκούση μέσα από την περιοχή(1-0).
11΄: Σουτ του Βλάχου Γ. έφυγε άουτ.
16΄: Ο Γούλας δοκίμασε σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το τέρμα του Τρίκκα.
21΄: Κόρνερ του Χρυσαφόπουλου, κεφαλιά του Μάκκα Κ. απέκρουσε ωραία ο Τρίκκας.
24΄: Ο Μάκκας Ε. δοκίμασε σουτ από πλάγια αριστερά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
28΄: Σουτ του Μάκκα Κ. μέσα από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια προ της γραμμής ο Βλάχος Γ.
32΄: Σουτ του Κοσμά εκτός περιοχής κατέληξε άουτ.
34΄: Ο Γούλας με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ(2-0).
37΄: Κοντινό σουτ του Διώτη μπλόκαρε ο Ντάλλας.
41΄: Σουτ του Φούκα Λ. μάζεψε ο πορτιέρο της Κρέντης.
44΄: Σέντρα του Βούρτσα Γ., κοντινή κεφαλιά του Μάκκα Κ. έφυγε άουτ.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Κόρνερ του Χρυσαφόπουλου, κοντινή κεφαλιά του Μάκκα Κ. μπλόκαρε ο Τρίκας
56΄: Σουτ του Βλάχου Π. εντός περιοχής μπλοκαρίστηκε όμορφα από τον Ντάλλα.
61΄: Σουτ του Μάκκα Ε. έφυγε άουτ.
66΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλάχου Π. κατέληξε άουτ.
72΄: Χτύπημα φάουλ του Κοσμά απέκρουσε δύσκολα ο πορτιέρο της Κρέντης.
82΄: Δυνατό πλάγιο σουτ του Γούλα μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τρίκα. Στην επαναφορά ο Μάκκας Κ. έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο πορτιέρο
86΄: Ο Φούκας Λ. δοκίμασε σουτ, με τον Ντάλλα να μπλοκάρει
Συνθέσεις ομάδων
Κρέντη (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Ντάλλας Απ., Μπύρος Ε.(68΄ Φούκας Α.), Μάκκας Ε., Ντάλλας Ι., Μπαΐκούσης, Γεωργούλας, Χρυσαφόπουλος, Βούρτσας Ν., Μάκκας Κ.(75΄ Ντάλλας Αθ.), Βούρτσας Γ., Γούλας(84΄ Ντάλλας Ν.)
Κεράσοβο (Πάνος Βλάχος): Τρίκας Ν, Βλάχος Γ., Αρκουμάνης, Λάππας Ι.(Κ-Ε), Ζιάκας(88΄ Μούτσελος), Ρίζος, Λάππας Γ., Κοσμάς, Φούκας Λ,, Βλάχος Π,, Διώτης
Διαιτητής: Βαγγέλης Λαθύρης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)1η Βοηθός: Κωνσταντίνα Μπουμπουρή (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 2ος Βοηθός:  Γιώργος Δροσίνης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)