4/5/11

Την Πέμπτη Μαϊου η 1η αιμοδοσία 20 συγχωριανών μας στο Κέντρο Υγείας Δυτ. Φραγκίστας


Το νεοϊδρυθέν Τμήμα Αιμοδοσίας της Ενορίας μας διοργανώνει την πρώτη αιμοδοσία για την δημιουργία Τράπεζας Αίματος την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011.
Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Δυτ. Φραγκίστας από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 14.00μ.μ.
Το Εκκλ. Συμβούλίο καλεί τα μέλη και τους φίλους του αιμοδότες να αφιερώσουν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους και να εκτελέσουν το υπέρτατο χρέος προς τον συνάνθρωπό τους.

 Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας. Δεν νομίζω να  υπάρχει πολυτιμότερο δώρο από την εθελοντική αιμοδοσία, αφού στην πραγματικότητα είναι πολυτιμότατο δώρο ζωής γι' αυτόν που το δέχεται.
Αδελφέ μου συγχωριανέ, μην  ξεχάσεις!  Έλα  κι εσύ  στο Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας την Κυριακή 23 Μαϊου για να υποστηρίξεις την εθελοντική, μη αμειβόμενη αιμοδοσία, που θα γίνει από την Μονάδα Αιμοληψίας του Νοσοκομείου Καρπενησίου, υπό την επίβλεψη της Δ.ντριας Ιατρού κ. Τσίνα και  να συνεισφέρεις σημαντικά μ' αυτό τον τρόπο στο να σώσεις την ζωή κάποιου ασθενούς, προσφέροντας λίγο αίμα από το αρκετό αίμα σου . Η προσφορά σου θα  είναι πραγματικά ανεκτίμητη, γιατί:
Χιλιάδες άνθρωποι θα πέθαιναν κάθε μέρα, αν κάποιοι από εμάς  δεν προσέφεραν το αίμα του.
Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε ότι στην συγκεκριμένη Αιμοληψία, μπορούν να δώσουν αίμα μόνο 20 άτομα!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Μετ΄ ευχών  Ο Εφημέριος