31/5/11

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες ανέγερσης του Πνευματικού μας Κέντρου, με το χτίσιμο των τούβλων.


Ήταν 9 Νοεμβρίου 2008, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, που ο Μητροπολίτης Καρπενησίου, θεμελίωσε το υπό ανέγερση Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας. Από τότε πέρασαν περίπου 3,5 χρόνια και το μεγάλο όνειρο του εφημερίου του χωριού μας, φαίνεται να γίνεται πλέον πραγματικότητα.

 ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2008 Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΛΛΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΑ
 ΜΑΗΣ 2011 ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ


Μετά την δωρεά εκπόνηση της Μελέτης αυτού του τόσου σημαντικού έργου και μάλιστα αφιλοκερδώς από τον Πολιτικό Μηχανικό και φίλο της Ενορίας μας Βασίλη Θεοδωρόπουλο, έγινε η διαμόρφωση του χώρου και ακολούθησε με την συνδρομή του πρώην Δημάρχου Βίνιανης η κατασκευή του δαπέδου.
Προ ολίγων ημερών και μετά από την συνάντηση που είχε ο εφημέριος του χωριού μας με τον Δήμαρχο Αγράφων, ο Δημήτρης Τάτσης έδωσε εντολή να προσφερθούν στην Ενορία τα πρώτα υλικά έτσι ώστε να ξεκινήσει το χτίσιμο του Πνευματικού μας Κέντρου. Οι πρώτες εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα και μέχρι τέλη Ιουλίου ελπίζουμε, με την βοήθεια του Θεού να έχουν ολοκληρωθεί όλα τα χτισίματα.   
Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, που θέλει πολύ αγώνα και τρέξιμο για να προχωρήσει. Όμως όταν γίνονται τέτοιες προσπάθειες, ο κόσμος τις στηρίζει και ο Πανάγαθος Θεός την ευλογεί.
Να ευχηθούμε στον εφημέριό μας και στους συνεργάτες του Εκκλ. Επιτρόπους, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους αυτή.