1/3/11

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Τα θερμά του συγχαρητήρια μας έστειλαν, ο Θεόφιλος και ο Παναγιώτης  Μάκκας, για την δημιουργία της ιστοσελίδα μας. Όπως μας είπαν ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ και συνέχεια την επισκέπτονται για να μαθαίνουν φρέσκα μαντάτα από το χωριό μας.
Στόχος μας στο επόμενο διάστημα, να αποκτήσουν τα παιδιά του ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, από ένα δικό τους φορητό υπολογιστή και να δημιουργήσουμε στο Γραφείο που θα γίνει στο καμπαναριού, ένα ξεχωριστό  χώρο, όπου θα τοποθετήσουμε 2 -3 υπολογιστές για να μπορεί όποιος επιθυμεί να σερφάρει στο ιν τερνετ δωρεάν.
Για να γίνουν όμως όλα αυτά, θα χρειαστεί η βοήθεια όλων και κυρίως των ομογενών μας, που πάντα έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται δίπλα στην εκκλησία.
Κακά τα ψέματα., παρά την όποια καλή θέληση και να είχαν οι Κρεντιώτες για να κτίσουν τον Άγιο Νεκτάριο και αργότερα το καμπαναριό, αν δεν έβαζαν το χέρι βαθειά στην τσέπη τους, οι ομογενείς μας, με πρώτους και βασικούς τον Πάνο Κλ. Μάκκα, τον Χαράλαμπο Μάκκα του Αθανασίου, τον Νάκο Κλ. Μάκκα, αλλά και άλλους πολλούς ακόμη, δύσκολα θα τα καταφέρναμε.
Να τους ευχαριστήσουμε για μια φορά ακόμη για ότι πρόσφεραν στην γενέθλια γη τους και για ότι θα κάνουν στην συνέχεια και να τους ευχηθούμε εκεί που βρίσκονται ο Άγιος Νεκτάριος να τους ευλογεί.