16/3/11

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟΥ

Φωτογραφίες από το εξωτερικό και το εσωτερικό του καμπαναριού


Είναι γεγονός ότι το καμπαναριό του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου, είναι ένα πραγματικό στολίδι για την εκκλησία μας. Για να γίνει αυτό το τόσο μεγάλο και σημαντικό έργο, βασικό ρόλο έπαιξε ο συγχωριανός μας Παναγιώτης Κλ. Μάκκας, που ήταν και ο χρηματοδότης αυτής της τόσο μεγάλης προσπάθειας.
Το καμπαναριό εξωτερικά έγινε τέλειο όμως θα πρέπει να διαμορφωθεί και εσωτερικά έτσι ώστε να γίνει λειτουργικό για τις ανάγκες της εκκλησίας.
Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνουν αρκετές εργασίες για τις οποίες απαιτούνται χρήματα. Και γι΄ αυτή την περίπτωση ο Παναγιώτης Μάκκας, δήλωσε και πάλι παρόν. Με συντονισμένες κινήσεις ήλθε σε επικοινωνία με κατασκευαστή από το χωριό μας, ο οποίος θα κάνει όλες αυτές τις εργασίες έτσι ώστε σε λίγες μέρες και το εσωτερικό του καμπαναριού να είναι έτοιμο για να χρησιμοποιηθεί από τον εφημέριο μας ως Γραφείο του Ι.Ν και ως βιβλιοθήκη – Αρχείο της Ενορίας.
Μέσα από την ιστοσελίδα μας, να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά αυτόν τον σπουδαίο συγχωριανό μας, που σε τούτες τις δύσκολες εποχές, μας έδειξε έμπρακτα μια φορά ακόμη, πόσο αγαπάει το χωριό του και πόσο στηρίζει κάθε καλό που γίνεται στην γενέθλια γη.