12/10/15

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ


Ξεχωριστή τιμή και διάκριση αποτελεί για τον εφημέριό μας π. Ευάγγελο Φεγγούλη, το συγχαρητήριο Πατριαρχικό Γράμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, που αναφέρεται στην συγγραφή του σπουδαίου βιβλίου του, με θέμα την Φουρνά, την ιστορία και τα κειμήλια της. Το εν λόγω πόνημα, παρεδόθη στον Πατριάρχη από τον συγγραφέα, τον περασμένο Ιούνιο 2015, κατά την επίσκεψή του στην Βασιλεύουσα και ήδη κοσμεί την Πατριαρχική Βιβλιοθήκη.

Ο Παναγιώτατος στο Πατριαρχικό του Γράμμα, ευχαριστεί τον π. Ευάγγελο δια την τιμητική του χειρονομία, απονέμοντας του τις πατρικές και Πατριαρχικές ευλογίες, ευχόμενος όπως ο Θεός ευλογεί την διακονίαν και τα διαβήματα αυτής. οδηγών αυτήν δια του Υιού και Λόγου Αυτού εις την τρίβον της αληθείας και επιδαψιλεύων αυτή φωτισμόν δια του Αγίου Πνεύματος, ώστε να καρποφορεί αυτή με έργα αγαθά και ωφέλιμα δια το κοινωνικό σύνολο εις δόξα του εν Τριάδι Θεού.
Πάντα τέτοιες χαρές και ευλογίες και κουράγιο για το επόμενο βιβλίο του π. Ευαγγέλου, η συγγραφή του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη.