5/10/15

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Μετά από 17 περίπου μέρες, άνοιξε το Σχολείο στο χωριό μας, αφού το επίσημο κράτος αποφάσισε να μας στείλει έστω και ένα δάσκαλο, από τους 2 που δικαιούμαστε. Ο Αγιασμός επι τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους τελέστηκε την παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, από τον εφημέριό μας, παρουσία των 23 παιδιών σε Δημοτικό και Νηπιαγωγείο και των γονιών. Ο π. Ευάγγελος μετά τον Αγιασμό, καλωσόρισε τον δάσκαλο κ. Ιωάννη Γούδα από την Β. Ελλάδα καταγόμενο, ευχόμενος τόσο σε αυτόν όσο και στα παιδιά να είναι ευλογημένη και επ΄ αγαθώ δημιουργική η νέα σχολική περίοδος.






Ο Δάσκαλος, που θα διαμένει στο χωριό μας, είναι ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός και ένας φέρελπις νέος, που κέρδισε από την πρώτη στιγμή την εκτίμηση όλων μας και φυσικά τον σεβασμό των παιδιών στο πρόσωπό του. Του ευχόμαστε να είναι γερός και η παρουσία του στο σχολείο του χωριού μας, να είναι απόλυτα επωφελής για τα παιδιά μας όπως και για τον ίδιο.
Κλείνοντας να αναφέρουμε πως στον Αγιασμό παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Αγράφων κ. Βάσω Φεγγούλη και η Πρόεδρος του χωριού μας κ. Μαρία Μαρούλη, οι οποίες ευχήθηκαν με την σειρά τους καλή πρόοδο στα παιδιά και καλή δύναμη στο δάσκαλο για το νέο αυτό ξεκίνημα.