30/5/15

Μάθημα ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ συνείδησης από τους Κρεντιώτες

 Σήμερα το πρωί Σάββατο 30 Μάη 2015, μετά τη Θεία Λειτουργία, αρκετοί Κρεντιώτες, με τα χορτοκοπτικά τους μηχανήματα, η Πρόεδρος του χωριού μας Μαρία Μαρούλη – Βούρτσα, ο εφημέριός μας και ο εκκλ. Επίτροπος Β. Τσιγαρίδας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Παναγιώτης Λεπενιώτης, τα παιδιά του Κατηχητικού μας, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Κρέντης για να προβούν στον εθελοντικό καθαρισμό του χωριού μας, στέλνοντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, προς πολλές κατευθύνσεις.







Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ 

 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΚΑΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ 

 Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΚΚΑΣ, Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΡΤΣΑΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΓΓΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΕΠ΄ ΟΜΟΥ

ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 

Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ


Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ ΚΡΕΝΤΗΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ 


Ο Π. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ

ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ  ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΟΥΡΤΣΑΣ ΠΑΡΩΝ 


 Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΚΚΑ ΣΤΗ "ΜΑΧΗ" ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, ο Εθελοντισμός μας δίνει την ευκαιρία για μια διαφορετική στάση απέναντι στη ζωή, να αντλήσουμε δύναμη, αισιοδοξία, εμπιστοσύνη, ελπίδα και να βρούμε αξίες, ιδανικά, οράματα που έχουμε λησμονήσει εδώ και καιρό.
Συμμετέχοντας όλοι οι Κρεντιώτες σε τέτοιες δράσεις ενεργά, βοηθάμε στην αναβάθμιση του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος του χωριού μας και στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής και εθελοντικής μας συνείδησης.
Μπράβο στους συντελεστές αυτής της κοινής προσπάθειας, σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προέδρου μας και φυσικά σε όσους συμμετείχαν σε αυτόν τον καθαρισμό που θα έχει και συνέχεια.
Και στον εθελοντισμό για το περιβάλλον, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά και κυρίως να στείλουμε από την Κρέντη σε όλο τον κόσμο το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς και της περιβαλλοντικής συνείδησης.