30/5/15

ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Όλα είναι έτοιμα στο ιστορικό προσκύνημα της Αγίας Τριάδας, όπου την ερχόμενη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα λάβει χώρα το μεγάλο πανηγύρι μας. Το Εκκλ. Συμβούλιο με συντονισμένες προσπάθειες και πολύ κόπο, έχει ευπρεπίσει τον αύλιο χώρο του Ναού, όπου θα γίνει το παραδοσιακό πανηγύρι μας, ένα από τα καλύτερα και πιο ζωντανά ημερήσια πανηγύρια του τόπου μας και της Ευρυτανίας γενικότερα.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. της Αγίας Τριάδος, θα ακολουθήσει το παραδοσιακό πανηγύρι μας ζωντανή Μουσική με σημαντικούς και γνωστούς καλλιτέχνες του Δημοτικού Τραγουδιού, όπως ο Λάμπρος Στασινός, η Λένα Κολοκοτρώνη, ο Γ. Τουφεκούλας στο κλαρίνο και φυσικά οι δικοί μας μουσικοί, ο Γιώργος Μάκκας στην κιθάρα και ο Κώστας Λεπενιώτης στα ντραμς και το τραγούδι.



 ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ
 ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΜΑΚΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΚΑ

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΧΩΡΟΥΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 


Το σημαντικό αυτού του ημερήσιου πανηγυριού είναι ότι ο χορός είναι ελεύθερος και τα ποτά σε πολύ χαμηλή τιμή. Όσον αφορά τα κοκορέτσια και τα ψητά, όποιος δεν έχει φάει ψητό και κοκορέτσι από τα χέρια του Αποστόλη Μάκκα (ειδικά κοκορέτσι) και του Γιώργου Λάππα, δεν ξέρει τι πάει να πει καλός μεζές.
Το σέρβις θα είναι άψογο και τα έσοδα του πανηγυριού για την αποπεράτωση του Πνευματικού μας Κέντρου.