5/12/14

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ. Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και τακτικός εκπρόσωπος στο Τ.Π.Δ.Υ εξελέγη ο Εφημέριος του χωριού μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης

Την περασμένη Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 συνήλθε σε συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της 19ης Νοεμβρίου 2014 με τριετή θητεία.
Αφού ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το Καταστατικό διαδικασία τα εννέα τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής: 

Πρόεδρος: Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Κατωπόδης (Ιερά Μητρόπολις Πατρών)
Αντιπρόεδρος: Πρωτοπρεσβύτερος Ευάγγελος Φεγγούλης (Ιερά Μητρόπολις Καρπενησίου)

Γενικός Γραμματέας: Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χρηστίδης (Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας)
Ταμίας: Πρεσβύτερος Μιχαήλ Μετζάκης (Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος)
Μέλη:
Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου (Ιερά Μητρόπολις Χίου)
Πρεσβύτερος Κωνσταντίνος Τσομπάνης (Ιερά Μητρόπολις Ζιχνών)
Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης (Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας)
Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Ντάκαρης (Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος)
Οικονόμος Χριστοφόρος Μουτάφης (Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας)
Εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου.

ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 
ΤΟΥ Τ.Π.Δ.Υ. Ο Π. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΕΓΓΟΥΛΗΣ

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Ι.Σ.Κ.Ε. ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Φεγγούλης, της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου και εφημέριος του χωριού μας, επειδή εξελέγη πρώτος σε ψήφους παννελαδικά στις εκλογές της 19ης Νοεμβρίου 2014, ορίζεται τακτικός εκπρόσωπος στο Τ.Π.Δ.Υ, δηλ. στο Ταμείο Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων. Ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι Μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου ως εκπρόσωπος του Ταμέιου Ασφάλισης του Ορθόδοξου Εφημεριακού Κλήρου της Ελλάδος με αναπληρωματικό του τον Πρεσβύτερο Μιχαήλ Μετζάκη.
Να σημειωθεί πως στο Δ.Σ του Τ.Π.Δ.Υ. συμμετέχουν 3 εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ, και από ένας εκπρόσωπος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Εκπρ/πος του Υπ. Παιδείας, Εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας, Εκπρόσωπος του Γ.Γ.Κ.Α., Εκπρ/πος Ασφαλισμένων Τομέα Πρ. Υπ. Ν.Π.Δ.Δ. και ένας  Ειδικός Επιστήμων