9/12/14

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ




Δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις στα παιδιά, ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, οι προγραμματισμένες παραστάσεις του κουκλοθεάτρου στα σχολεία του Δήμου Αγράφων. Οι μικροί μαθητές κατενθουσιάστηκαν με τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις που παρουσίασε η κ. Αναστασία Ξηρομερίτου από το Κουκλοθέατρο Λαμίας, τον «Μελομακαρονάκη» και «Τώρα που τελείωσαν τα δώρα;». 


Ο Δήμος Αγράφων, η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, στα πλαίσια  της ευρύτερης  κοινωνικής τους δράσης, αποφάσισαν να προβούν σ’ αυτές τις παραστάσεις με  αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού, αλλά και λόγω των επερχόμενων εορτών των Χριστουγέννων.


Γέμισε από χαρά και τραγούδια η αίθουσα του Νηπιαγωγείου του χωριού μας από τα παιδιά του Σχολείου, που παρακολούθησαν την παράσταση του κουκλοθέατρου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένα. Στα χωριά μας αυτές οι κινήσεις δίνουν μεγάλη χαρά στα παιδιά μας και θα πρέπει να έχουν και συνέχεια. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.