5/12/14

ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ

 


 Με χάρη του Αγίου Νεκταρίου και την αμέριστη συμπαράσταση συγκεκριμένων προσώπων, ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και το εξωτερικό σοβάτισμα του Πνευματικού μας Κέντρου. Η μεγάλη αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε το 2008, έχει προχωρήσει πάρα πολύ, όμως για να καταστεί το κτίριο εν μέρει λειτουργικό και να στεγάσει σε πρώτη φάση την δημιουργηθείσα Βιβλιοθήκη μας, που θα έχει πάνω από 3000 βιβλία, θα χρειαστεί να τοποθετηθούν τα πορτοπαράθυρα. Πρόκειται για ένα έργο απαραίτητο, καθότι με τις πόρτες και τα παράθυρα, το κτίριο εξασφαλίζεται από την υγρασία και οι όποιες εργασίες εσωτερικά μπορούν να γίνουν και αργότερα.

                                    ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ

                                                             ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 2008





Για το έργο αυτό απαιτούνται σύμφωνα με την Μελέτη του Μηχανικού περί τις 14.000,00 ευρώ, για αλουμινοκατασκευή και για την συγκέντρωση αυτών των χρημάτων, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει ένας ανοιχτός έρανος αγάπης, έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι το κτίριο να κλείσει.
Για το λόγο αυτό το Εκκλ. Συμβούλιο θα αποστείλει επιστολή προς κάθε Κρεντιώτη, ζητώντας να συμμετάσχει στον έρανο με όποιο ποσό δύναται, που θα κατατίθεται σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό.
Ταυτόχρονα το Ε.Σ. ενημερώνει πως με ενέργειες του εφημερίου μας, δρομολογείται στον χώρο του Πνευματικού μας Κέντρου και λειτουργία Internet Cafe, σε ειδικό χώρο που θα διαμορφωθεί εντός του κτιρίου.

Τέλος γνωστοποιείται από το Εκκλ. Συμβούλιο πως υπάρχει ικανοποιητική συμμετοχή στα Τμήματα Βυζαντινής Μουσικής και Ξυλογλυπτικής, που λειτουργούν στο Πνευματικό μας Εργαστήρι και πως μετά τα Χριστούγεννα θα λειτουργήσει και το Τμήμα της Αγγλικής Γλώσσας μόνο για μεγάλους.