26/1/11

Η ΚΡΕΝΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Αγαπητοί μου αδελφοί, απανταχού Κρεντιώτες, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο ιστολόγιό μας, στο www.krenti.blogspot.com, δια του οποίου από σήμερα και πέρα, θα επικοινωνούμε μεταξύ μας, για κάθε καλό και ευλογημένο.

Από καιρό τώρα προσπάθησα να δημιουργήσω αυτό το χώρο, έτσι ώστε να μπορεί ο κάθε Κρεντιώτης και όχι μόνο, να ενημερώνετε για τα νέα από το χωριό, καθώς και από την ευρύτερη περιοχή μας.
Μέσα από το πανέμορφο αυτό blog, θα γίνεται σε ημερήσια βάση, ενημέρωση, για τις δραστηριότητες της Ενορίας μας, για το έργο της Δημοτικής Αρχής, για το Σχολείο μας, για το Κατηχητικό μας, για την ποδοσφαιρική ομάδα μας και φυσικά για όλα τα κοινωνικά θέματα του χωριού μας.
Σε αυτό το ταξίδι, σας θέλουμε συνοδοιπόρους, για να μπορέσουμε έτσι να πορευτούμε επ΄ αγαθώ στον υπέροχο κόσμο του διαδικτύου, στοχεύοντας στην σωστή ενημέρωση και κυρίως στην επικοινωνία μεταξύ μας.
Κλείνοντας θα ήθελα, ως Ιερέας αυτού του ευλογημένου χωριού, να ευχηθώ σε όλους τους όπου γης Κρεντιώτες, καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και προκοπή.

Μετ΄ ευχών και αγάπης Χριστού

π. Ευάγγελος Φεγγούλης
Θεολόγος - Πρωτοπρεσβύτερος