2/3/22

Ταξίδεψε στην αιωνιότητα ένας σπουδαίος φίλος και συγγενής του χωριού μας - «Έφυγε» αιφνίδια από κοντά μας ο λεβέντης Γιάννης Τσαμπάσης, αδελφός της Μαρίας Γ. Μάκκα.

Πόνο και απέραντη θλίψη προκάλεσε στους συγγενείς και συγχωριανούς του αλλά και στην Κρέντη, ο απροσδόκητος χαμός του αγαπητού και πολυφίλητου σε όλους μας Γιάννη Τσαμπάση, ενός σπουδαίου και εξαίρετου ανθρώπου, της αγάπης, της ευγένειας και της προσφοράς.  

Ο αείμνηστος ασθένησε προ 15μερου και ενώ όλα έδειχναν ότι το πρόβλημα υγείας που προέκυψε θα ξεπεραστεί, η κατάσταση αιφνιδίως επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα  στις 28 Φεβρουαρίου 2022, να ταξιδέψει στην αιωνιότητα σε ηλικία 74 ετών.


                  Χορεύοντας όπως πάντα λεβέντικα σε παλιότερο γλέντι στην Σκαμνιά



                                   Σε τραπέζι με ξεχωριστούς φίλους στην Γέφυρα Επισκοπής 


                   Με τον αγαπημένο ξάδελφό του Χαραλάμπη και Κρεντιώτες σε τραπέζι 

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χθες Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, στη γενέτειρά του στο Παπαρούσι, σε κλίμα οδύνης και απέραντης θλίψης, παρουσία των αγαπημένων ανιψιών του, της αδελφής του Μαρίας, του ξαδέλφου του Χαραλάμπη Τσαμπάση που ήλθε από την Αμερική, Κρεντιωτών, συγγενών του και πολλών φίλων, που παραβρέθηκαν για να του αποδώσουν τον τελευταίο ασπασμό.

Με λόγια θερμά, αναφέρθηκε στον επικήδειο αποχαιρετισμό του, ο εφημέριος του χωριού μας π. Ευάγγελος Φεγγούλης, επιστήθιος φίλος του μακαριστού, κάνοντας λόγο μια σπουδαία προσωπικότητα, για έναν λεβέντη, άνθρωπο της προσφοράς και της αγάπης. Το αείμνηστο αποχαιρέτησαν ακόμη με λόγια τιμής και μνήμης, ο εφημέριος των Ευρυτάνων Αγίων π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος και ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογέωργος.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ