30/3/22

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Με λαμπρότητα αλλά και κάθε επισημότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, εορτάστηκε η 25η Μαρτίου τόσο στο ευλογημένο χωριό μας όσο και στο Κεράσοβο. Στην Κρέντη την παραμονή της Εθνικής μας Επετείου πραγματοποιήθηκε σχολική εορτή στο Σχολείο και ανήμερα της εορτής στον Άγιο Νεκτάριο, δάσκαλος του Σχολείου μας μίλησε με θερμά λόγια για την μεγάλη αυτή διπλή γιορτή του γένους μας.















Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της Δοξολογίας, οι δάσκαλοι, τα παιδιά και αρκετοί γονείς μετακινήθηκαν στον αύλιο χώρο του Αγίου Νεκταρίου, όπου στο εκεί Μνημείο των Ηρώων, πραγματοποιήθηκε όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, με τον Εθνικό ύμνο.

Στην συνέχεια τα παιδιά, δάσκαλοι και γονείς πήγαν στο Κερασοχώρι, όπου στην πλατεία Κώστα Βελή ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Αντιδήμαρχο και συγχωριανό μας Ηλία Μάκκα, τον Διοικητή του Α.Τ. Κερασοχωρίου κ. Θωμά Σουριούκη και εκπροσώπους συλλόγων και φορέων.

Στη συνέχεια έγινε η παρέλαση από τα σχολεία του Κερασοχωρίου και της Κρέντης, με τους παρευρισκόμενους να καταχειροκροτούν τα νιάτα του τόπου μας που συμμετείχαν με ξεχωριστή λεβεντιά στις εορταστικές αυτές εκδηλώσεις.

 ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ