13/10/21

Ιατρικός προληπτικός έλεγχος την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο Κρέντης

Η υγεία μας είναι κάτι για το οποίο όλοι μας ανησυχούμε, ιδιαίτερα όσο μεγαλώνουμε. Ευτυχώς, η ιατρική επιστήμη και η τεχνολογία έχουν εξελιχθεί αρκετά ώστε, αφενός να βοηθούν τους ανθρώπους να παραμένουν υγιείς και δυνατοί, κι αφετέρου να ζουν περισσότερο.

Συγκεκριμένες προληπτικές ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας, που δεν απαιτούν παρά ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο μας, έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματικές στον εντοπισμό προβλημάτων υγείας και ασθενειών στα αρχικά τους στάδια. Με αυτό τον τρόπο η θεραπεία τους καθίσταται ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

Στα πλαίσια των υψηλών καθηκόντων και του προγράμματος Κοινωνικής Ιατρικής του Αγροτικού Ιατρού μας που εδρεύει στο Κερασοχώρι, την ερχόμενη Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, από τις 8.30 π.μ. μέχρι και τις 3 μ.μ., σε καταλλήλως διαμορφωμένη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κρέντης, θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός ιατρικός έλεγχος και αρχειοθέτηση φακέλου υγείας σε όσους συγχωριανούς μας το επιθυμούν.

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων θα τηρηθούν αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (θερμομέτρηση κατά την είσοδο, χρήση μάσκας-γαντιών και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας), ενώ οι ενδιαφερόμενοι για να υποβληθούν σε οποιαδήποτε προληπτική εξέταση θα πρέπει πρώτα να έλθουν σε συνεννόηση με τον Γιατρό, έτσι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού. 

Αν λόγω μεγάλης συμμετοχής ενδιαφερομένων χρειαστεί και 2η μέρα, ο ιατρικός έλεγχος θα συνεχιστεί και την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, τις ίδιες ώρες στον ίδιο πάντα χώρο.

ΕΚ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΕΝΤΗΣ