27/3/16

Στον Άγιο Αθανάσιο Πολυδρόσου ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος - Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ο εφημέριος του χωριού μας















Με ξεχωριστή λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα, Β΄ Κυριακή των Νηστειών, 27 Μαρτίου 2016, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου.












































Τον Άγιο Καρπενησίου, πλαισίωσαν στο θυσιαστήριο, ο προϊστάμενος του Ναού π. Λάμπρος Ανδρεάκης, οι συνεφημέριοί του π. Μανουήλ και π. Παναγιώτης, οι Ευρυτάνες στην καταγωγή ιερείς π. Δημήτριος Σκόνδρας, π. Ιωάννης Διώτης, π. Ιωάννης Λάμπρου, ο Ιερομόναχος Γρηγόριος και από την Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου ο εφημέριος του χωριού μας και Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων π. Ευάγγελος Φεγγούλης.

Πλήθος Ευρυτάνων από πολλές περιοχές της Αθήνας, αλλά και εκπρόσωποι Ευρυτανικών Συλλόγων και φορέων, κατέκλυσαν το Ναό τιμώντας με εκκλησιαστική ευπρέπεια και σεβασμό, τον νέο Μητροπολίτη Καρπενησίου, σε μια ενορία όπου το ευρυτανικό στοιχείο είναι έντονο.
Η καθόλα ευλογημένη Β΄ Κυριακή των Νηστειών, στην Ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, έκλεισε με τον οικοδεσπότη π. Λάμπρο Ανδρεάκη, να δωρίζει στον Σεβασμιώτατο, μετά υικών ευχών μια ποιμαντορική ράβδο.