25/3/15

Με λαμπρότητα η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Κρέντη. Εντυπωσίασαν οι λεβέντες και οι λεβέντισσες του θεατρικού Τμήματος του Πνευματικού μας Κέντρου, που έλαβαν μέρος στην παρέλαση στο Κερασοχώρι


  • Με λαμπρότητα εορτάστηκε, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Κρέντη. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε πανηγυρική Δοξολογία στο Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου και ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από την Νηπιαγωγό του Σχολείου μας.
  • Στη συνέχεια, οι μαθητές του Σχολείου μας, οι δασκάλες και 8 άτομα του θεατρικού μας Τμήματος, μετακινήθηκαν στο Κερασοχώρι, όπου έλαβαν μέρος στην καθιερωμένη μαθητική παρέλαση ενώπιον των αρχών.


  Οι λεβέντες και οι λεβέντισσες του θεατρικού Τμήματος του Πνευματικού μας Κέντρου στην Εκκλησία

                                          Τα παιδιά του Σχολείου μας στον εκκλησιασμό 
                                                          Η Νηπιαγωγός στην ομιλία της 


                                                   Οι λεβεντιές της Κρέντης στην παρέλαση 
     

           Με τον Διοικητή του Α.Τ. Κερασοχωρίου και τον εφημέριο μας μετά την παρέλαση 

        Η "Μπουμπουλίνα" της Κρέντης Σοφία Λάππα με τον σύζυγό της μετά την παρέλαση 


Οι Κρεντιώτες στον ανδριάντα του Βελή στο Κερασοχώρι                                                           Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο 

                                            ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ 


Για άλλη μια χρονιά η μαθητιώσα νεολαία του τόπου μας, έδωσαν δυναμικό παρών στην παρέλαση, ενώ φέτος τις εντυπώσεις έκλεψε το 8μελές σχήμα του θεατρικού Τμήματος του Πνευματικού μας Κέντρου, που έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην παρέλαση, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.
Να συγχαρούμε τα παιδιά μας για την άψογη συμμετοχή τους στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επετείου μας και φυσικά τα μέλη του θεατρικού Τμήματος που έδωσαν ‘άλλο χρώμα στην γιορτή ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.