2/8/14

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η γιορτή του κατηχητικού μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι συντελεστές αυτής ήταν αρκετοί. Πρωτίστως αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά μας, που έδειξαν χαρακτήρα ελληνορθόδοξο και μας έκαναν όλους περήφανους. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο συγκρότημα, το αποτελούμενο από τους συγχωριανούς μας Γιώργο Μάκκα και Κώστα Λεπενιώτη καθώς και από τον φίλο του χωριού μας Παύλο Τουφεκούλα.


Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
                                              Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΑΝΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΤΙΑ
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ 

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΣΟΥ 

Η ΕΦΗ ΜΑΚΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ 
ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ 
ΟΙΛΕΒΕΝΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΚΡΕΝΤΗΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ 
ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΣΕ ΦΟΥΛ ΚΕΦΙ
Ο ΠΑΠΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ 

Ο ΠΑΝΟΣ ΜΑΚΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΥΑΝΘΕΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ
Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΑΚΚΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΨΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ 
ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ 
Ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΟΡΟ
ΛΕΒΕΝΤΙΚΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΣ - ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ
Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΙΚΟ 

Ως διοργανωτές της ωραίας αυτής γιορτής εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Θανάση Μάκκα για τις καρέκλες που έδωσε για να γίνει η γιορτή, στους ψήστες Βαγγέλη Τσιγαρίδα, Χρυσόστομο Μάκκα, Σοφία Λάππα, Ελένη Ντάλλα, την πρεσβυτέρα Μαρία και σε όσους προσέφεραν με τον τρόπο τους για να γίνει η γιορτούλα μας.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στον μεγάλο χοροδιδάσκαλο της παραδοσιακής μας μουσικής Σωτήρη Ντόκα, στον γιό του, Καθηγητή Γυμναστικής Αγωγής Χαραλάμπη Ντόκα, τον Ν. Σβερώνη και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά που συγκρότησαν το χορευτικό, που ήταν ο Χρήστος, ο Βασίλης και η Μαρία Κουρκουβή, η Χριστίνα και η Ιωάννα Φεγγούλη, θυγατέρες του εφημερίου μας, ο Παύλος Κουτσιούμπας, ο Κώστας Κουτσιούμπας, που μας εντυπωσίασε με την τεχνική του στο κλαρίνο και τα αδέλφια Πάνος και Αλεξάνδρα Μάκκα. Όλα τα παιδιά ήταν υπέροχα, όπως και τα μικρότερα που χόρεψαν αργότερα αλλά και οι γονείς που γλέντησαν στην συνέχεια.
Από καρδιάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και στον Σεπτό Ποιμενάρχη μας για το κέρασμα των γλυκών. ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ