16/2/14

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τα Μνημόσυνα του Δημήτρη Λάππα και του Παναγιώτη Κολοκύθα



Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από τον χαμό του αξιαγάπητου σε όλους μας μπαρμπα –Δημήτρη Λάππα και ένας χρόνος από τη στιγμή που έφυγε από κοντά τόσο ξαφνικά ο Παναγιώτης Κολοκύθας, ένας νέος και καθόλα ζωντανός άνθρωπος του χωριού μας.

Χθες Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, παρουσία των παιδιών, εγγονών και δισεγγόνων, αλλά και πολλών συγχωριανών, στον Άγιο Νεκτάριο τελέσαμε το 40μερο Μνημόσυνο του εκλιπόντος αδελφού μας Δημήτρη Λάππα, του αιώνιου γίγαντα της Κρέντης, του λεβέντη εκείνου γέροντα που ταξίδεψε στην αιωνιότητα πλήρης ημερών. Ευχή και προσευχή μας ο Πανάγαθος Θεός να τον κατατάξει μετά των δικαίων.

Σήμερα, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, παρουσία της συζύγου του Σταματίας, των 4 παιδιών της, αδελφών, συγγενών, φίλων και σύσσωμου του χωριού, τελέσαμε το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου Παναγιώτη Κολοκύθα, ενός νέου και δημιουργικού συγχωριανού μας, που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τόσο την οικογένειά του, όσο και όλους τους Κρεντιώτες. Στο Μνημόσυνο πέραν του εφημερίου μας, έλαβαν μέρος, ο π. Βασίλειος Ρεσίτης, αδελφός της Σταματίας και ο π. Γεώργιος Τσέκας, εξάδελφος του μακαρίτη. Να ευχηθούμε όπως ο του Θανάτου και της Ζωής Κύριος να αναπαύσει την ψυχή του και να δίνει κουράγιο και κάθε καλό στην εκλεκτή σύζυγο του και στα 4 παιδιά του. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ.