5/1/13

Με επιτυχία ο χορός του Α.Ο. Κρέντης


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος με την λήξη του έτους ο ετήσιος καθιερωμένος χειμωνιάτικος χορός του Α.Ο. Κρέντης. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο παλιό δημοτικό Σχολείο και χαρακτηρίστηκε από ζεστασιά και  πλούσιο γλέντι που κράτησε μέχρι αργά.


Παρά την μικρή προσέλευση κόσμου, όσοι παραβρέθηκαν πέρασαν μια υπέροχη βραδιά, συνοδεία του Δημοτικού Συγκροτήματος του Μαέστρου Γιώργου Μάκκα, που είχε στο Κλαρίνο τον ταλαντούχο Γιώργο Τουφεκούλα, στο βιολί τον τεράστιο Πάνο Ρούμπο, στα ντραμς τον Κώστα Λεπενιώτη και στο τραγούδι τον αξεπέραστο Σερ. Μπακούση, με παρτενέρ το νέο αστέρι του δημοτικού μας τραγουδιού την Αναστασία Χειλά.
Τα σχόλια του κόσμου για την απόδοση της ορχήστρα ήταν πολύ θετικά με αποκορύφωμα το παρατεταμένο χειροκρότημα  και τα συγχαρητήρια που δέχτηκαν οι μουσικοί από όλους τους προσκεκλημένους.
Στις ομιλίες τους ο Πρόεδρος της ομάδας Χρυσόστομος Μάκκας, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και το νέο έτος να φέρει επιτυχίες στον Α.Ο. Κρέντης, ενώ τις ευχές του μετέφερε σε όλους και ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Βούρτσας.
Στο ωραίο αυτό γιορτάσι από τον Γ.Γ. του Συλλόγου, παρουσιάστηκε η κάρτα μέλους, που μοιράστηκε και είναι στην διάθεση όποιου ενδιαφέρεται να την προμηθευτεί, στηρίζοντας έτσι τον Σύλλογο, ενώ έγινε και η παρουσία των νέων μπουφάν και των Ημερολογίων του 2013.
Να σημειώσουμε ότι χορηγοί για τα μπουφάν είναι Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΜΑΚΚΑΣ και των καρτών καθώς και των ημερολογίων, ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ και οι ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ του Βασίλη Κολλημένου στο Καρπενήσι.

Στην διάρκεια του γλεντιού χόρεψαν ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ., η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Κρέντης Σταυρούλα Μάκκα, ο Πάνος Λεπενιώτης, ο Δημήτρης Βούρτσας, ο Λάμπρος Βούρτσας, ενώ εντυπωσίασαν τους πάντες με τις χορευτικές τους ικανότητες, ο π΄ρωην Πρόεδρος Κώστας Μάκκας, ο κόουτς Κώστας Μάκκας και ο αρχηγός Νίκος Βούρτσας.
Να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους και πάντα επιτυχίες στην ομάδα μας και γιατί ΟΧΙ, πρωταθλητές και κυπελλούχοι το 2013.