9/12/12

Δωρεάν διανομή τροφίμων σε συγχωριανούς μας


Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στην Ενορία μας, πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε πολύτεκνες οικογένειες και σε συγχωριανούς μας που έχουν ανάγκη.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 

Τα τρόφιμα αυτά διανέμονται από την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας δια μέσω της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου και στην περιοχή μας από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αγραίων και εφημέριο μας και είναι προσφορά της Ένωσης εφοπλιστών Ελλάδος.
Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού θα διανεμηθούν στους δικαιούχους , διάφορα τρόφιμα όπως ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, όσπρια, χυμοί φρούτων, μπισκότα, κονσέρβες, σαπούνια κ.ά.
Στην Κρέντη οι οικογένειες που παρέλαβαν τα τρόφιμα την περασμένη εβδομάδα, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την σημαντική αυτή βοήθεια η οποία ως γνωστόν θα γίνεται περίπου κάθε μήνα.
Σε μια δύσκολη εποχή που τα προβλήματα είναι μεγάλα, τέτοιες κινήσεις από την πλευρά της Εκκλησίας και κυρίως από συμπολίτες μας, που έχουν να προσφέρουν, όπως τα μέλη της Ένωσης Εφοπλιστών Ελλάδος, είναι πραγματικό βάλσαμο.