24/12/12

Κρέντη-Απεραντιακός 3-0 Τριάρα με turbo Τύμπα





Το Δ.Σ. της Κρέντης τίμησε τον Δημ. Τσιγαρίδα για την προσφορά του στον Α.Ο. Κρέντης και εν γένει στο ευρυτανικό ποδόσφαιρο 

 Έχοντας σε μεγάλη μέρα, σε ένα ακόμη παιχνίδι τον Δημήτρη Τύμπα και παίζοντας καλή μπάλα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα του χωριού μας, επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία του Απεραντιακού με το επιβλητικό 3-0. Οι γηπεδούχοι, που δείχνουν χαρακτήρα σπουδαίας ομάδας, ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, αναζητώντας από νωρίς το γρήγορο γκολ, που θα τους έδινε αέρα νίκης για την συνέχεια.

Η ομάδα του Κώστα Μάκκα, εφαρμόζοντας αυτή την τακτική, πίεσε τον Απεραντιακό και πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού, κατάφερε να παραβιάσει 2 φορές την εστία του Γενιτσαρόπουλου και στη συνέχεια κατέβασε στροφές, ελέγχοντας όμως τον αγώνα.
Στην επανάληψη παίζοντας πιο χαλαρά έφτασε και σε ένα τρίτο τέρμα, ενώ θα  μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ ακόμη αν οι επιθετικοί των γηπεδούχων ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Η Κρέντη έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ της μεγάλους σε αξία ποδοσφαιριστές και αυτό της δίνει την δυνατότητα να κρατιέται σε υψηλά αγωνιστικά στάνταρ και να είναι φέτος μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η Κρέντη είναι πλέον 2η με 24 βαθμούς (1 πίσω από τα Άγραφα) και «κλείδωσε» την παρουσία της στην 4αδα των μπαράζ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Ο Απεραντιακός, του Δημήτρη Τιγαρίδα, που έχει ένα πολύ καλό σύνολο, τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το έτος με μια άσχημη εμφάνιση απέναντι σε έναν καλύτερο όμως αντίπαλο. Στο ματς αυτό, ο Απεραντιακός ελάχιστες φορές κατάφερε να φανεί επιθετικά και μοιραία έφυγε από το ΣΥΝΟΡΟ, χωρίς κάτι θετικό. Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στην σωτηρία τους και βρίσκονται στην 7η θέση με 5 πόντους.
Διακρίθηκαν από τους νικητές οι Τύμπας, Γιάκος, Σπ. Μπύρος , Ν. Βούρτσας και από τον Απεραντιακό οι Ανδρεάκης, Γούλας καθώς και ο γκολκίπερ Γενιτσαρόπουλος.
Την ερχόμενη αγωνιστική (13η), η οποία θα γίνει το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου η Κρέντη θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Προκόπιο στην Παλαιοκατούνα, ενώ ο Απεραντιακός παίζει με την Ποταμιά.
Το Δ.Σ. της Κρέντης με ομόφωνη απόφαση, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, τίμησε τον προπονητή της Βαλαώρας Δημήτρη Τσιγαρίδα, για την προσφορά του στον Σύλλογο της Κρέντης, αλλά και για την εν γένει προσφορά του στο ευρυτανικό ποδόσφαιρο, του οποίου αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ήθους και συμπεριφοράς.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Ο Βούρτσας Γ. σε αντεπίθεση των γηπεδούχων πάσαρε στον Μάκκα Κ., το σουτ του οποίου περίπου από το ύψος της περιοχής κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γενιτσαρόπουλου.
16΄: Σέντρα του Βούρτσα Γ., ο Μάκκας Κ. έκανε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε άουτ.
17΄: Ο Οικονόμου μπήκε ωραία στην περιοχή της Κρέντης, δοκίμασε και το σουτ από καλή θέση, το οποίο έφυγε άουτ.
24΄: Ο Ντζίμας ανέτρεψε τον Τύμπα εντός περιοχής και ο κ. Χατζηθεοδώρου υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Τύμπας εκτέλεσε και σούταρε στην αριστερή γωνία του Γενιτσαρόπουλου (1-0).
28΄: Πάσα του Βούρτσα Ν. στον Τύμπα, ο οποίος έκανε προσωπική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή κατά μέτωπο και σούταρε στην δεξιά γωνία του Απεραντιακού, κάνοντας το 2-0.
43΄: Σέντρα του Μπύρου Ε. από δεξιά, γυριστό σουτ του Βούρτσα Ν. μάζεψε ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.
Β΄ Μέρος  - Οι καλύτερες φάσεις
55΄: Ο Πάτρου σέντραρε από αριστερά, ο Ντζίμας στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στην αριστερή γωνία της ομάδας του (3-0).
57΄: Εκτέλεση φάουλ του Κονιαβίτη από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Ζήκα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ντάλλα, χωρίς να βγει άουτ.
63΄: Ο Πάτρου μπήκε στην περιοχή από αριστερά, αλλά η προσπάθεια του κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή από αμυνόμενο.
71΄: Ο Τύμπας έκλεψε από τον Καμαρέτσο, μπήκε στην περιοχή και έπιασε φαλτσαριστό σουτ από αριστερά, που αποκρούστηκε από τον Γενιτσαρόπουλο.
76΄: Αδύναμο σουτ του Μάκκα Κ. από το ύψος του πέναλτι μπλόκαρε ο πορτιέρο του Απεραντιακού.
84΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Τύμπα μπλόκαρε ο Γενιτσαρόπουλος.
86΄: Κόρνερ του Βούρτσα Γ. από δεξιά, κεφαλιά του Βούρτσα Ν. εξ επαφής έδιωξε εντυπωσιακά ο Γενιτσαρόπουλος.
87΄: Ο Τύμπας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Βούρτσας Ν. έπιασε καρφωτή κεφαλιά, ο πορτιέρο του Απεραντιακού απέκρουσε και έδιωξε εν συνεχεία ο Κουτσοθανάσης.
Συνθέσεις Ομάδων
Κρέντη (Κώστας Μάκκας): Ντάλλας Απ., Μπύρος Ε., Λάππας., Μπύρος Σ., Γιάκος, Πάτρου(84΄ Ντάλλας Αθ.(Π)), Βούρτσας Γ., Βούρτσας Ν., Μάκκας Κ., Τύμπας, Ντάλλας Αθ.(Ν) (79΄ Ντάλλας Ν.)
Απεραντιακός (Δημ. Τσιγαρίδας): Γενιτσαρόπουλος, Ζήκας(63΄ Γουρέλης), Οικονόμου, Κατσίφας, Καμαρέτσος, Κουτσοθανάσης Κ., Κωστής, Ντζίμας, Μπισμπίκης(36΄ λ.τρ Γούλας), Ανδρεάκης, Κονιαβίτης(84΄ Κατσίκης)
Διαιτητής: Ν. Χρυσαφόπουλος(ΕΠΣ Ευρ/νίας), 1ος Βοηθός: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, 2ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)