23/3/12

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΌ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ



Ένα μικρό αλλά ευλογημένο τραπέζι έγινε χθες βράδυ στην Κρέντη στο Ξενώνα των Αφων Μάκκα. Η πρωτοβουλία ανήκε στον συγχωριανό μας Χαραλάμπη Μάκκα του Αθανασίου, ο οποίος προσκάλεσε στο δείπνο αυτό τον αδελφό του Σταύρο και την οικογένεια του καθώς τον εφημέριο του χωριού μας, τον Β. Τσιγαρίδα και τον κουμπάρο του Αργύρη Μάκκα με την σύζυγό του Δήμητρα.
Τις εντυπώσεις στο ωραία αυτή ομήγυρη έκλεψε η μικρότερη σε ηλικία της παρέας, η θυγατέρα του Θανάση και της Τριανταφυλλιάς, ένα πανέμορφο και γλυκό κοριτσάκι που οι γονείς του σκέφτονται να το βαπτίσουν στις αρχές Ιουλίου στο Άγιο Νεκτάριο και να του δώσουν το όνομα ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Κατά την διάρκεια του δείπνου έγινε συζήτηση για διάφορα θέματα αλλά και ενημέρωση από τον π. Ευάγγελος στον Χαραλάμπη, που ως γνωστόν είναι από τους μεγαλύτερους Ευεργέτες και δωρητές της Ενορίας, για την πορεία των εργασιών του Πνευματικού Κέντρου αλλά και τις δραστηριότητες της τοπικής μας εκκλησίας και κυρίως του Κατηχητικού Σχολείου.
Ο Χαραλάμπης γνωστοποίησε ότι θα συνδράμει εκ νέου για να συνεχιστούν οι εργασίες στο Πνευματικό Κέντρο ενώ θα φροντίσει να προμηθευτεί το Κατηχητικό Σχολείο με 10 ακόμη φορητούς Υπολογιστές που θα δοθούν στα παιδιά.
Να ευχαριστήσουμε τον αγαπητό σε όλους μας Χαραλάμπη και για την νέα του αυτή χειρονομία αλλά και την συνεχή στήριξη στο χωριό μας. Έτσι όλοι παίρνουμε θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο αλλά ευλογημένο έργο μας. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ