14/3/12

Ο ΝΑΚΟΣ ΜΑΚΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 4 ΛΑΠ ΤΟΠ ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ


Μετά τον εκλεκτό συγχωριανό μας Γιάννη Γ. Ντάλλα, που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στο χωριό μας και κυρίως τα παιδιά του Κατηχητικού μας Σχολείου, αποστέλλοντας 4 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, τους οποίους και παραλάβαμε, ένα ακόμη Κρεντιώτης που διαμένει και αυτός στην Αμερική ο Νάκος Μάκκας με τα παιδιά του θα προβούν και αυτοί με την σειρά τους στην δική τους προσφορά.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία χθες ο κ. Νάκος ενημέρωσε τον εφημέριο του χωριού μας π. Ευάγγελο ότι η οικογένειά του και κυρίως οι 2 γιοί του θα προσφέρουν το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά 4 ΛΑΠ ΤΟΠ, για να δοθούν στα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου.

Από τον εφημέριό μας, που έχει βάλει ως μεγάλο στόχο να αποκτήσουν όλα τα παιδιά το δικό τους ηλεκτρονικό Υπολογιστή, συνεχίζεται η προσπάθεια έτσι ώστε μέχρι το ΠΑΣΧΑ, να αποκτηθούν ακόμη 6 ΛΑΠ ΤΟΠ, έτσι ώστε να μοιραστούν στα παιδιά σε εκδήλωση που θα γίνει με την λήξη των μαθημάτων του Κατηχητικού Σχολείου.
Ο εφημέριος και τα παιδιά του κατηχητικού εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συγχωριανό μας Νάκο Μάκκα και την οικογένειά του ευχόμενοι όπως ο Άγιος Νεκτάριος τους χαρίζει υγεία και κάθε καλό.