22/3/12

Ταξίδεψε στην αιωνιότητα η σεβαστή συγχωριανή μας Όλγα Μάκκα.




Στην αιωνιότητα ταξίδεψε η αγαπητή συγχωριανή μας Όλγα σύζυγος του μπαρμπα Γιάννη Μάκκα. Ως γνωστόν η εκλιπούσα είχε υποστεί έμφραγμα και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας. Μετά από νοσηλεία 10 περίπου ημερών πήρε εξιτήριο και ήλθε στο χωριό την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα για ανάρρωση. Την Κυριακή όμως το πρωί αισθάνθηκε δυσφορία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Δυτ. Φραγκίστας και από εκεί στην Λαμία στην καρδιολογική μονάδα. Δυστυχώς το βράδυ της Κυριακής η σπουδαία αυτή γυναίκα προδομένη από την καρδιά της «έφυγε» για την άλλη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία της τελέστηκε τν Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Κρέντη. Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της εκλιπούσης αδελφής μας. Τραγικές φιγούρες από τον αιφνίδιο θάνατο της πολυσέβαστης Όλγας, ο συντετριμμένος μπαρμπα Γιάννης όπως και τα παιδιά της Γιώργος , Σταύρος και Λίστα καθώς και όλα τα μέλη της οικογένειας.   
Με τα πιο θερμά λόγια αναφέρθηκε στην μαρκαριστή αδελφή μας ο εφημέριος του χωριού μας. «Προπέμπουμε σήμερα στην αιωνιότητα» τόνισε ο π. Ευάγγελος «την αγαπητή σε όλο το χωριό μας, Όλγα Μάκκα, μια γυναίκα υπόδειγμα συζύγου, μητέρας και γιαγιάς που ήταν πάντα γεμάτη αρετή, αγάπη για όλο τον κόσμο».
Το 40μερο μνημόσυνο της αείμνηστης αδελφής μας θα τελεστεί το Σάββατο 28 Απριλίου στον Ι.Ν. του Αγίου Νεκταρίου Κρέντης.
Να ευχηθούμε όπως ο Πανάγαθος Κύριος την κατατάξει μετά των δικαίων και να δώσει κουράγιο και υπομονή στον αγαπητό μπαρμπα – Γιάννη αλλά και στα παιδιά της.